Om kryptering og https på LDS

Der var en debat i går om om HTTPS / kryptering på LDS (se her) . 

I forlængelse af det, så prøver vi nu at gå over til udelukkende at vise LDS via HTTPS. Det sker automatisk, så det kræver ikke noget som bruger.

Men: Grunden til at vi ikke har gjort det for længe siden er, at der findes en del billeder i forummet, som hentes og vises fra andre sider en LDS. De billeder stammer ikke nødvendigvis fra en krypteret adresse og vil derfor give en sikkerheds-fejl, når man ser LDS via https. 

Alle billeder i alle indlæg er nu blevet opdateret, så de hentes via https. Det vil dog nok betyde at nogle billeder ikke længere bliver vist, hvis de ikke understøtter kryptering. 

Så i den kommende periode: Giv besked (gerne her), hvis I oplever problemer som f.eks. billeder der mangler i indlæg eller andet utilsigtet.


Mvh. AllanE
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Det er et fremragende tiltag! Det vil også øge din ranking på Google en del.

Ja, der er helt klare fordele ved det - primært den generelle sikkerhed for brugerne.

I øvrigt var der lidt over 20.000 indlæg med billeder der ikke kørte via "https". 18.000 var smileys, som en ældre version af forummet satte ind via "http://www.lav-det-selv.dk/billede..." i stedet for en relativ sti "/billede...". De sidste 2.000 er billeder fra andre hjemmesider. Af dem vil en del sikkert ikke virke mere. Men jeg tror fordelene opvejer dén ulempe.

Lad os se om der kommer andre uforudsete udfordringer.


Mvh. AllanE
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis