Alarm-chok..

For et års tid siden udskiftede vi samtlige røgalarmer i huset, men på det seneste er de begyndt og gå amok, forstået på den måde at en eller flere uden nogen grund aktiveres - man får et chok (om natten) og det er skide træls at komme hjem til et hus hvor en røgalarm er gået i gang. Troede først det var batterierne (3 små flade) der trængte til udskiftning, men problemet fortsætter - hvad hulan kan der være i vejen med de røgalarmer.? Det er typen der udsender en lysstråle.

11 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Har du prøvet at støvsuge dem grundigt, det kan være støv der får dem til at give falsk alarm. 


Jesper 
http://www.VarmKaffe.dk - en blog om rejser, sejlbåd, have og hus.

Frank Chr. skrev den 06-10-2017 19:33:07

De bliver ellers jævnligt støvsuget og tørret af med en klud, men prøver da lige at støvsuge i bund med to af de mest hissige banditter.  

 Det hjalp så ikke en skid, to gange i nat sprang jeg ud af sengen, først gik røgalarmen igang i sovevær. en time efter var det galt med den i stuen. Rrrrrr....   

Det ligner meget dem vi også har nogle stykker af. De virker fint, eneste ulempe ved dem er at det er billigere at købe nye, end at skifte batteri på dem. 

Så måske de bare skal udskiftes. 


Jesper 
http://www.VarmKaffe.dk - en blog om rejser, sejlbåd, have og hus.

Ja det kan du have ret i, det er selvfølgelig ikke de 300 kr (6 x 49,95) der vælter budgettet, men det er voldsomt irriterende at (billige) typegodkende røgalarmer ikke holder længere end et år så.  

Annonce

Hvis en røgalarm begynder at give falske alarmer udskift den , det gør jeg altid , og køb dem med et 9 volt batteri i  , dem med knapcellebatterier 3 stk ,  har jeg dårlig oplevelser med............


Mvh S.H.
Hvorfor udsætte noget til i morgen , hvis man kan få andre til at lave det idag............

Noteret Karl.   

De gamle røgalarmer (dem der kunne lugte røg) netop med 9 volt batterier, dem var der aldrig problemer med (ud over at man tror man har fået fårekyll. når batteriet er ved at være tomt), Men fås de endnu?  

Jepp jeg købte 2 i går i jem og fix 79 kr. 


Mvh S.H.
Hvorfor udsætte noget til i morgen , hvis man kan få andre til at lave det idag............
askholme skrev den 07-10-2017 13:30:15

Jeg har dem her https://www.jemogfix.dk/roegalarm-m...8/9035344/ siddende.

De fik topscore i en tænk test sidste år, og det virker ihvertfald fint efter at have siddet i en 14 måneders tid (dog med et batteriskift på de fleste af dem)

 Har lige købt 6 stk af netop den model med 9 volt batteri, håber de er mere medgørlig end de andre, selv om de ligner dem til forveksling.   

Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis