Alarm-chok..

For et års tid siden udskiftede vi samtlige røgalarmer i huset, men på det seneste er de begyndt og gå amok, forstået på den måde at en eller flere uden nogen grund aktiveres - man får et chok (om natten) og det er skide træls at komme hjem til et hus hvor en røgalarm er gået i gang. Troede først det var batterierne (3 små flade) der trængte til udskiftning, men problemet fortsætter - hvad hulan kan der være i vejen med de røgalarmer.? Det er typen der udsender en lysstråle.

For et års tid siden udskiftede vi samtlige... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Frank Chr. skrev den 06-10-2017 09:26:53

For et års tid siden udskiftede vi samtlige røgalarmer i huset, men på det seneste er de begyndt og gå amok, forstået på den måde at en eller flere uden nogen grund aktiveres - man får et chok (om natten) og det er skide træls at komme hjem til et hus hvor en røgalarm er gået i gang. 

 Har selv prøvet det samme. I mit tilfælde var løsningen at udskifte alarmen med en der ikke var helt lige så ringe kvalitet.

Man indser hurtigt det har en betydning med kvalitet når man enten har brug for alarmen eller den ikke virker. Ellers kan det være fristende at købe lidt lavere kvali.

Frank Chr. skrev den 06-10-2017 09:26:53
 Troede først det var batterierne (3 små flade) der trængte til udskiftning, men problemet fortsætter - hvad hulan kan der være i vejen med de røgalarmer.? Det er typen der udsender en lysstråle.

 Tænker du skal have fat i lidt bedre kvali. Denne kan gøre jobbet. iConnect lever noget kvali indenfor de fleste alarm typer, inklusiv optisk røg og termo detektorer, som du kan finde under detektorer. Jeg har dog set flere eksempler på defekte batterier fra ny tilstand, men hvis du har udskiftet dem, er det nok ikke der det ligger.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis