Undersøgelse af krybekælder

Hej alle!
Vi funderer på at købe et hus af ældre model (1905). :)
Tilstandsrapporten er enlig fin nok, men det er en K3'er som får os at tænke 'hmmmmm'. Nemlig at det er utilstrækelig ventilation af krybekælder. Huset har både en mindre almindelig kælder, og så krybekælder under resten af huset. Det er 4 st ventilationsriste på forsiden, og vinduer til den almindelige kælder på bagsiden. Vi har en mistanke om at det måske har været rister også på bagsiden, men at de er dækket på grund af forhøjet terræn. Det er desværre ikke adgang til krybekælderen.

Det der foruroliger os er så at det gemmer sig noget i krybekælderen på grund af potentielle fugtproblemer. Vi har læst masser af skrækhistorier om svampeangreb etc, og undrer derfor lidt hvad vi kan lave for at undersøge det hele nærmere. Vi skal ud og kigge på huset med byggesagkyndig næste uge, og forhåbentlig blive lidt klogere. Men hvis I har nogle tips (eller advarsler) så ville det være til stor hjælp! :)

Tak på forhånd!

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Der kan føres et kamera ind i de nuværende ventilationsriste for at se for evt. Svamp/råd, og at etablere flere udluftningsriste er en forholdsvis simpel opgave 

Ja, det lyder som en smart idé. Skal høre med hvores byggesagkyndig hvis det er noget han har mulighed til. Den 'rigtige' kælder er på bagsiden af huset, og der er nu en fjernvarme-enhed hvor det føres varmerør fra. De må jo gå under krybekælderen til anden side af huset, så mon det er yderligere ventilationshuller mellem kælder og krybekælder (kiggede desværre ikke når vi så huset første gang)? 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis