Dækker forsikringen hvis...

...man som "gør-det-selv'er" ikke laver en ombygning efter forskrifterne. 


Hvad jeg mener er, hvis man f.eks. fjerner en væg som viser sig at være stabiliserende, og at der så sker noget under en storm. 


Diskuterede det med en kammerat som er sikker på at de dækker ligemeget hvad, da det jo lige så godt kunne være en håndværker der lavede en fejlvurdering.


Mvh Eddie 

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Tjah, forskellen er, at hvis det er håndværkeren der har lavet en fejl, så betaler forsikringen og henter derefter pengene hos håndværkeren.

Hvis du selv har lavet noget l*rt, så er der kun én til at betale: dig selv.

Forudsat du har en håndværkerregning. Hvis ikke betaler du hver gang.



Forsikringer betaler hvis det ikke er groft uforsvarlig, forudsat naturligvis at man har tegnet forsikring for den pågældende risiko. Storm - brand - oversvømmelse o.s.v. 

Man skal ikke afkræves håndværker regninger når skaden er sket.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik

forsikringer dækker som udgangspunkt kun 'pludseligt' opstået skade...så hvis vægen i eksemplet bare langsom synker så kan du vinke en hvid pind efter en normal forsikrings sag.

en ejerskifte forsikring kan dog dække under visse forhold da den jo netop skal vise en køber at bl.a. bærende vægge er i orden..


En husforsikring  dækker kun alm brug af huset. Hvis du bygger om, skal der  tegnes en tillægsforsikring "ombygningsforsikring", som så er tidsbegrænset.


Venlig hilsen
Knud

Tak for jeres svar.

Det vi talte om var, at hvis man som i eksemplet, fjernede en væg i god tro, som så viste sig at være stabiliserende. Hvis det så gav stormvejr, og muren skubbede sig indad, eller i værste fald væltede, ville en forsikring i så fald dække en reparation? 

Ja, hvis forsikringsselskabet ikke opdager at du har bygget om, uden deres viden.


Venlig hilsen
Knud
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis