ingen varmt vand efter udskift af Varmeveksler

hej, jeg har en lejlighed i en ejendom med 3 lejligheder, der har før sat en Termix One https://www.sanistaal.com/da/produkter/vvs/varme/varmekilder/termix-vekslere/c-206272/945758/vandvarmerunit-termix-one-type-2-op-til-4-husstande-med-kabinet men trænger til udskiftning pga utæt veksler.

Skiftede så til denne model https://www.sanistaal.com/da/produkter/vvs/varme/varmekilder/redan-akva-lux/c-212097/3430725/vandvarmerunit-redan-akva-lux-ii-fuldisoleret-xb-06h-1-40 men efter den blev sat op, kan vandet kun blive lunken i den øverste lejlighed, selvom regulater på veksler er skruet op på max ( var den ikke på Termix ) de skulle begge to kunne levere 53Kw - så ved ikke hvor forskellen skulle ligge. kan jo bare købe en Termix igen, men valgte Redan pga isoleringskappen :) 

Har fjernvarme.

Datablad Termix http://www.termix.dk/Admin/Public/DWSDownload.aspx?File=%2fFiles%2fFiler%2fBrochureblade%2fTERMIX_ONE_Prod_ark_LDK10025_LQ.pdf

Datablad Redan http://redan.danfoss.dk/PCMPDF/Akva%20LuxII_Product%20Sheet_DK_0911.pdf

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Der må være noget helt galt. Den veksler skal bare køre, og fabrikaterne svarer jo til hinanden. Noget tyder på at det er ventilen, som styrer opvarmningen, der "hænger". Går ud fra at du selv har skiftet, så jeg vil foreslå at du mandag kontakter producentens serviceafdeling. Der er jo garanti på din enhed, så hvis du er sikker på at ingen filtre er stoppede, må det være producenten der skal hjælpe.


Søren O

Har sat den gamle på igen - og virker fint.. en ny veksler der burde ventilen vel ikke hænge i - jeg kan mærke en forskel i temperaturen hvis jeg skruer den ned på feks 3-4 i forhold til 6 - men kommer ikke til og være rigtigt varmt..

Jeg synes stadig at du skal kontakte producenten. Når du nu har afmonteret kan du let returnere til fabrikken, så de kan kontrollere og finde fejlen. 


Søren O

din Termix One  har et primær flow på 1302l/h,og har ikke integreret trykdifferens

din Redan har et primær flow på 1127l/h, og har integreret trykdifferens tryk

det siger ligesom alt. Termix One trykdifferens tryk er fjernvarme og Redan er måske  mindre, mindre varmtvand.

prøv og se på flowet, på fjernvarme måleren, ved fuld forbrug på varmt brugsvand på den gammel og nye.. du brugte nok kunne se Termix One ligger på 1302l/h + =mere end 53kw

og Redan ligger på 1127l/h som max, de skriver også op til 53kw..

Tak dan1982 - så det ligger i trykdifferens og flowet? Måske..

Så måske man vare skulle købe en magen til den gamle?  

det vil være mit svar, trykdifferens har en del og sige..undersøge flowet og få svar på står på måleren

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis