miljøsanering/renovering af lejlighed

Jeg har købt en andelslejlighed (60m2) fra 30'erne, hvor der desværre er blevet brugt pcb- og asbestholdige materialer gennem årene. Pcb-indholdet kan skyldes maling eller fugerne rundt de gamle vinduer. Vinduerne blev udskiftet for mange år siden. Malingen viser i dag et indhold i den lave ende, men det er alligevel foruroligende. Jeg må formode, at prøver fra gulvtæppet (plast), dørkarme mv. også ville være positive, måske endda højere, da der ikke er gjort noget ved lejligheden af den forrige andelshaver og stort set alt i lejligheden er af ældre dato. Til spørgsmålene: 

Badeværelset (københavner-toilet) og køkkenet skal rives helt ned og saneres og derefter bygges op med ny indretning, vvs, el mv. Er der nogen, der har erfaring med en fuldstændig sanering/renovering af en mindre lejlighed, totalentreprise v. selv at stå for koordineringen og hvordan udgifterne kan holdes nede? Kan det måske svare sig, at få renoveret resten af lejligheden (to værelser med røgskadet tapet, mistænkt pcb-holdig maling og gammel el), samtidig, når de faste omkostninger alligevel vil være store?

Jeg har tænkt mig at hyre et specialiseret firma til at rive ned og sanere og så tage den derfra. Det vil koste 20.000+ kr., afhængigt af arealet. Jeg er bange for, at prisen for at hyre et totalentreprise-firma til resten af opgaven vil overstige hvad jeg gav for lejligheden (fuld pris). 

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Når du er så angst for PCB, forslår 20.000 ingenting, hvis du skal have fjernet problemerne. Blot bortskaffelse koster nok det halve. Du står overfor et rigtigt dyrt projekt.


 

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også