Gulvlem under trappe

Hej alle,

Vi er igang med en fuldrenovering af et gammelt hus fra 1900, hvor nedgang til en lille 5-7 kvm kælder er under trappen til 1 salen. Det giver nogen udfordringer, da vi meget gerne vil have den lukket af, men stadig have adgang til kælderen. Det naturlige ville være en lem, men da den er under trappen har vi svært ved at se hvordan vi kan få lavet en god brugbar løsning.

Hvis der er nogen der kan byde ind eller har set noget fikst et andet sted, tager vi imod inspiration og hjælp med kyshånd!

Mvh. Camilla og Marc

7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Det er svært at se dimensionerne, men hvad med en lem der er hængslet på væggen (til højre) og klapper op mod væggen?


Velkommen på LDS

Det er ikke alene vil gerne, i skal have fundet en løsning. Jeg kan se at sikringsgrupper er anbragt dernede, og dem skal der være nem adgang til.

Jeg kan du ikke se at det er det store problem, det ser ud som om der kan være en lem der er hængslet helt inde ved muren til højre. Hvis det kniber at den kan lukkes op på grund af trappen må den trækkes lidt ud fra bagvæggen, så er der lidt mere plads. Så mø der laves en ordentlig stige derned, og givet forbud mod at der står noget under trappen. Det er besværligt at flytte " en halv lejlighed " for at slå hpfi relæ til igen. 


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik

Eller hvad med en låge eller dør som lukker helt af under trappen. Så vil der altid være fri adgang til kælderen.


Søren O

Tak for imputs 😊 Alt el bliver rykket op af kælderen, så det er ikke noget problem. Men vi vil gerne have ting som julepynt, værktøj og andet dernede, så det skal være nogenlunde at tilkomme den. Der var en "dør" som lukkede af under trappen da vi købte huset, men det tager simpelthen for mange kvadratmeter i vores lille hus, så det er ikke rigtig en mulighed. Problemet med at lave en lem der er hængslet ved væggen er at hullet bliver for lille, hvis den skal kunne åbnes for trappen. Vihar overvejet at lave en lem i to dele som skal fjernes helt, men vil det blive en dårlig løsning?

Der kunne vel laves en lem, der er hægslet på muren og delt med et par hængsler på undersiden, så lemmen bliver delt, så den kan klappes op uden at gå mod trappen.


fase

Ja det kunne måske godst være en god løsning! Det tror jeg vi vil se om vi kan få lavet!

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis