Den rette placering af spots i loft der går til kip.

Hej. 


Jeg er ved at lave loft til kip i gips og vi skal have spots i. Vi ville placere en på hver skrå væg mellem hver spær. Men mit spørgsmål er om der nogle gode råd til hvor langt de skal sidde nede i op fra kip for at give det bedste lys. Vi har ca. 4 ,5 meter til kip.


Mvh Michael 


MMT
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Det ville måske hjælpe lidt, hvis du også fortalte om det er et badeværelse eller en stue (hvad er dine lyskrav, er det den eneste belysning i rummet?) samt hvad det er for nogle spots du vil sætte op, skal de dæmpes og hvor mange spots i alt skal der op ?
    


Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...

Ja selvfølgelig Det en gang / opholdsrum på 1 sal. Og det bliver det eneste lys og skal ikke kunne dæmpes. Der kommer ca. et spot pr. 1 m på begge sider overfor hinanden.. Men det var mere om de skal sidde 1 - 2 m eller længere nede på skråvæggen ??  


MMT

Jo højere du placerer dem, jo større område vil de dække, selvfølgelig afhængigt af hvilket spredning lyskilden/lampen giver. Men jo højere du placere dem jo større lys styrke har du brug for for at opnå den samme mængde lys på gulvet.
Så du bliver nød til at lave en test med den givne lampe, for at finde ud af om den kan give tilstrækkeligt med lys alt efter hvor du placerer den.

Hvis du sætter dem for langt nede kan du risikere at du får "skygger" hvor der er mørkt i forhold til et meget oplyst sted lige ved siden af. En spot effekt, som omvendt kan bruges til at skabe dybde i rummet med...    


Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis