nye fliser ovenpå gamle gulvfliser

så skal vi til at lave mit brors badeværelse. vi har tænkt os at rive fliser af væggene men beholde de gamle klinke på gulvet. de gamle klinke sidder rigtigt godt fast. vi har så tænkt os at hæve afløbet så det passer i højden. mit spørgsmål er bare om der skal trække et lag af noget spartel af en art hen over de gamle fliser så fuger og fliser kommer til at være 100% ens eller er det lige meget med den lille forskel der er mellem fuge og fliser. der kommer selvfølgelig også vådrum membran på inden de nye fliser kommer på. 

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

I forhold til membranen der bliver smurt ud over er det lige meget om der er et spartel lag på. Bare de gamle fliser er fedtet af og rene og ikke hule.  Med hensyn til at hæve gulv afløbet så vær opmærksom på at gøre det rigtigt så det ikke bliver kasseret og får  en K3 ved et salg. Der skal være en smøre flange som der kan klæbes et bånd på rundt om afløbet.  Hvis der ikke er membran længere nede er det ikke nok bare at sætte en Purus forhøjer ramme på. Blucher laver en indsats der er beregnet til renovering af feks støbejerns afløb eller når man i øvrigt ikke kan få de nye dele til at passe perfekt med de gamle. 

http://cache3.blucher.dk//f7/d4/c89...pers82.pdf

PS: Husk at tage billeder af membranen og afløbet, det kan være guld værd i en handel senere. Også hvis der opstår fugt problemer senere er det rart at have et nærbillede af membran, afløb og bånd så man kan sammenholde det med en våd plet på den anden side af væggen. 


km

ang afløb så tager vi den gamle overdel op og sætter en ny overdel i med, hvorpå der kommer en afløbsmanchet på og så bliver der smurt membran over det hele.

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også