Kommentarer til projekt: Maling af køkkenlåger

hawk
hawk
116 7100
Her samles kommentarer til projektet: Maling af køkkenlåger

Kommentarer vises både her og på projektet.
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
PinkHenrik
PinkHenrik
4972 6300
Personligt er jeg mere til det hvide, men det er jo en smagssag... Nogle kan lide datteren, andre vil ha' moderen :o) Jeg kan godt li' at du har bevaret grebene, har du malet det med rulle ?

Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
EISOE
EISOE
2757 7400
Er faktisk enig med PinkHenrik - synes de hvide er pænere - det havde nok givet mere at udskifte bordpladen og male fliserne i en lys farve - eller udskifte dem

Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

Gregeren
Gregeren
3807 2830
Hvor laver du mad?

Elektronikteknikeren
Annonce
hawk
hawk Trådstarter
116 7100
Da jeg kun er lejer måtte jeg finde på noget som var nemt at male om til hvid igen. Men var jeg ejer så fantastisk idé med at at male fliserne Kan fortælle at lågerne er malet med rulle da jeg mener det giver det bedste resultat. Grebene er frisket op med spray
hawk
hawk Trådstarter
116 7100
Iøvrigt kan jeg sige jeg laver mad på modsatte side ad hvor billedet er taget. Da har jeg 1 skab. Køleskab og komfur. Gammel lejlighed og aldrig renoveret tror jeg.
kcaj.dk
kcaj.dk
15 2450
Så bør du også male fliserne.
Annonce
hawk
hawk Trådstarter
116 7100
Tanken med at male fliserne har i den grad også strefet mig, men i hvilken farve? Jeg kan simpelthen ik finde ud af hvilken farve som ville passe godt til både sort og hvid. Altså på den anden side af køkkenet har jeg komfur og køleskab og de kedelige fliser og en hvid væg. Hvilken maling ville passe godt ind til både de sorte skabe men også den hvide væg?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
x

Sponsor på LDS

Malgodt

Malgodt er en af de mest populære maling-butikker på nettet med fysiske butikker i Aarhus og Rødovre/Glostrup. Har været sponsor på Lav-det-selv.dk igennem flere år og bidrager med artikler og ekspertviden.

Se mere

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også