Kommentarer til projekt: Deepsea Delta - en redningsbåd med sejl

Her samles kommentarer til projektet: Deepsea Delta - en redningsbåd med sejl

Kommentarer vises både her og på projektet.

Meget kan svejses med pind!
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Imponerende. Sjovt med billeder hvor den rent faktisk sejler for sejl :-)
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Det er sgu et løjerligt projekt :-) Fedt!
Det er sgu et løjerligt projekt :-) Fedt! Synes personligt at sådan en redningsbåd er som en prop på vandet, men med ordentlig køl og måske mere vægt i bunden - tja.
Fint at se I er kommet under sejl... Husker projektet som noget med at I ville en tur til de arktiske farvande... Hvordan går det med planerne.. hvornår er der afrejse?? Du må da gerne komme med lidt flere billeder af projekte incl hvordan der nu er indenfor det lidt spøjse skrog :-)Og gerne også jeres dæksindretning.... MVH Langtur :-)

MVH Njord
Det er rigtigt - turen går fortsat til Grønland. Oprindeligt var det planen, at vi skulle derop i år, men ting tager som bekendt tid, så vi har måttet rykke afrejsen til juli/august 2014. Vi står p.t. på land og bruger det meste af vores sparsomme fritid på projektet. Hvis alt går vel, kan vi lave en testsejlads til Oslo til sommer. Selvom vi endnu skal have monteret en del grej og aptering, og selvom vi både skal medbringe brændstof og vand til langturssejlads, får vi nok brug for noget mere ballast. Indtil videre ser vi det ikke som noget problem, da båden har dybe lastrum i hele skrogets længderetning, og i disse vil der vil kunne anbringes flere hundrede kilo bly centralt og lavt i skibet. Bly er ikke gratis, men det er da billigere end både Guld og Iridium ;-) Jeg skal nok supplere med nogle flere billeder ved lejlighed. Mvh Flemming

Meget kan svejses med pind!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis