Nedbrydningshammer

Dette har været diskuteret før, men jeg er ikke rigtig blevet klogere på om nedbrydningshammeren fra Harald Nyborg er kraftig nok til at tage klap-laget på ca. 70 m2 gulv (ca. 4-8 cm tyk)

http://www.harald-nyborg.dk/p9050/ford-nedbrydningshammer-1600w

Jeg har kig på en brugt Hitachi, der har lidt mindre kræfter - er lidt i tvivl om den er stærk nok til opgaven.

http://www.hitachi-koki.com/powertools/products/demolish/h65sc/h65sc.html

Er der nogen her i gruppen, der har købt den fra Harald, der vil dele erfaringer eller vil I mene Hitachi kan klare opgaven.?


9 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hej

Jeg har en der ligner meget (købt for 12 år siden i Harald Skrald) og den har foreløbig klaret 80 m2 betongulv ad flere omgange. Den har også ædt et par vægge og et badeværelsesgulv med gammel gulvvarme. Den jeg har er i hvert fald kraftig nok (og tung at arbejde med).

En ting jeg blev opmærksom på da jeg for nyligt brækkede 50 m2 (med to lang beton og et lag pigsten) op var at arbejdshøjden er meget vigtigt. Så når mejslen er monteret skal du have håndtagene i en højde der er behagelig for dig at arbejde i og ikke f.eks. stå med bøjet ryg og arbejde.

Nu har jeg ikke selv arbejde med den omtalte maskine men jeg syntes den ser lidt lille/let ud men du må se på den. 

hej jeg har en fra primusdanmark,  den hedder ferm, og den har de samme specifikationer.  Og den kan arbejde, men godt tung ,kan være en fordel da den jo selv arbejder igennem betonen.


 

Har købt den model de har i Biltema (mere eller mindre identisk med den fra HN), så når jeg er kommet godt igang, lover jeg at skrive en anmeldelse af den. Så andre måske kan gøre brug af infoen.


Annonce

Så er jeg endelig kommet lidt igang og jeg er meget overrasket over, hvor god hammeren fra Biltema faktisk er. (http://www.biltema.dk/da/Vaerktoj/E...000030979/)

Jeg lejede en Hitachi sidste gang jeg skulle have fjernet gulv og den var ikke nær så god, det skal siges at det også kun var en 1300W, hvor Biltemas er 1700W

Jeg fik fjernet ca. 12-14 m2 i 10-12 cm tykkelse på ca. 1½-2 timer, hvor det samtidig blev kørt ud i container (ene mand).

Den har ingen problemer med at banke sig gennem de 10-12 cm beton. Det der tager tiden er at smide stumperne i trillebøren. Så nu mangler der bare 60-70 m2 mere og mon ikke den kan holde til det.

Håber andre kan bruge denne info.

Godt med en tilbagemelding - god fornøjelse med resten af gulvet

Står i en lignende situation - Har du modellen på den fra Biltema, synes ikke lige jeg kan få linket til at virke? :-)


Erfa inventar - Inventar til dine gør-det-selv-projekter
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis