Olie til køkkenbordplader af træ.

Jeg skal til at oliere mit køkkenbord, som er en egetræsbordplade. Hvilken olie skal anvendes så jeg er sikker på at mine madvarer ikke tager skade ved berøring med bordpladen efterfølgende?

Jeg har allerede slebet bordpladen ned til rent træ, så håber at i kloge LDSére kan hjælpe hurtigt.


På forhånd tak for hjælpen



Anne Andersen
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Du kan enten bruge noget køkkenbordsolie, det må man antage er godkendt til fødevarer. 

Alternativt kan du bruge koldpresset linolie, koldpresset linolie vil hærde på samme måde som køkkenbordsolie(men måske lidt langsommere). Da linolie er lavet af olie fra hørfrø og intet andet kan du være temmelig sikker på at der ikke er stoffer i, som er uheldige at få i maden. 

Lad være med at bruge madolie eller lign idet det ikke hærder, men vil blive ved med at fedte og måske blive harskt.



 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis