hej er ved at kigge på ny kompressor, men er lidt i tvivl

har kig på denne model http://ajengros.dk/shop/aj-kompressor-2-3091p.html

og en fra harald Nyborg med 50l tank og 2,5 hk, men ved ikke om det er godt nok, skal kunne løsne et par hjulbolte uden og gå kold, havde en 2hk med 24l tank men den var for svag, for lidt luft, men ved ikke om det giver nogen forskel med 50l tank, eller man skal finde en med 3 hk, , har set nogen på tilbud nogen gange med 2 cyl. der suger 412l luft i minuttet, den jeg har kig på der suger 250, er svært at finde ret meget om kompressorer, håber der er nogen herinde der kan hjælpe

12 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Du skal kikke på den effektive luftydelse, dog har de billige kompressorer det med at overdrive. Skal du ikke køre i længere tid af gangen med din luftnøgle, hjælper det med en større tank. Vil mene du skal op i minimum 3 hk, når din 2 hk ikke kan følge med.

Har du stadig din gamle kompressor, kan du jo købe en lignende og så koble dem sammen, når du skal bruge meget luft.


Vi prøver igen, i morgen --

nej har ikke den gamle mere, ja kan godt ske jeg skal op i en 3hk, de havde ellers en i harald til 1400 for et par uger siden , som var på bud til 1398, men den er væk fra deres hjemmeside , ved ikke om den er udgået, det var en scheppach hc 52dc

En elektrisk slagnøgle kunne måske løse dit problem. 

Hvad er det for hjulbolte du skal have løsnet - er det på store gamle entreprenørmaskiner?


Søren O

Nej er bare en personbil engang imellem 

Så har du da slet ikke noget at bruge en 3 hk kompressor til - men selvfølgelig, man skal ikke gå ned på udstyr. Det vigtigste er beholdervolumen, og så nogle ordentlige slanger - glem alt med 1/4 tomme (6 mm).


Søren O
Annonce

Hvis du kun har brug for at løsne hjulboltene et par gange om året, ville jeg, som søren O anbefaler, købe en elektrisk hjulnøgle. Den fylder også mindre end en kompressor   .


fase

Skal man jævnligt og over længere tid bruge en kompressor, så gå efter en lydsvag model, Selv om slave-modellerne er billige, så bliver man træt af larmen. 

De har også en 24 liters scheppach med 3 hk, på bud i harald idag, er den bedre en en 50l med 2 hk

Ja de små billige kompressorer, har det med at have en yderst irriterende lyd. En elektrisk hjulnøgle til 230 volt Thansen/Haraldnyborg/Biltema koster jo ikke alverden.(kender ikke kvaliteten)

Beholderstørrelsen redder ikke alverden, hvis man bruger meget luft, har man eks en 50 liters beholder, og man køre start/stop ved 6 og 8 bar, giver det kun 100 liter luft, og det køre en slagnøgle ikke ret langt tid på.



Vi prøver igen, i morgen --

Den elektriske slagnøgle fra T.Hansen fungerer udmærket og i flere år.


fase
Der er yderligere 2 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis