Patio-cleaner

Har købt en Nielfisk Compact model C 120-7-6 PC højtrygrenser med patio-cleaner. Det gik godt 2 til 3 m2. så satte roteren sig. kunne så få den igang ved at skuppe til den med en finger. den satte sig hurtig igen. Løsnede så omløberen, køre fint rundt til den sætter sig igen, omløberen en nu skruet fast p.g.a. rotationen. og så videre. Var så ved Harald Nyborg. Det havde de ikke hørt om før, men får dog en anden patio-cleaner. Den er kun marginalt bedre. Nogle der har ide'er eller er jeg bere uheldig

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det burde jo virke (har selv en liggende men aldrig brugt den)
Hvis du ikke gider flere reklamationer kunne du prøve at give gevindet noget teflontape som man bruger til vvs. det vil måske kunne låse omløberen. (du r det ikke er det jo nemt at fjerne igen, men undgå og pakke for hårdt, så risikere du møtrikken revner)

Vi prøver igen, i morgen --

Kontroller lige monteringen af skærmen. Har selv oplevet tilsvarende og det hang sammen med at skærmen havde skubbet sig lidt og dermed modvirkede at rotoren kunne køre frit. Hvis det er tilfældet må du løsne bøsningen, hvor skaftet er ført gennem skærmen, og stramme igen, når skærmen er helt på plads i udfræsningen (lige meget frigang mellem rotor og skærm hele vejen rundt). 
Tillige har den let ved at samle græsstrå o.l. om akslen, som rotoren sidder på. Det medfører selvsagt også, at rotoren ikke kan køre ordentligt. Der skal splitten ud, der holder rotoren, for at rense den.

Samlet set et ringe produkt, hvor kvaliteten ikke engang kan karakteriseres som "til hobbybrug".


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis