Udvendig vandhane med indvendigt gevind?

Hej,

 

På ydersiden af vores hus har vi dette tilproppede rør siddende. Er det helt forkert at antage, at jeg blot kan fjerne proppen og montere en udendørs vandhane i stedet? Hvis nogen kan være behjælpelig med en passende vandhane med indvendigt gevind, ville det være helt fantastisk :-)

Pft,

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Et billede af den bemeldte konstruktion, ville være kærkommen. Hvis du fjerner proppen, som jo har udvendig gevid gevind, passer en normal vandhane i det gevind, proppen har siddet i.

fase
Dit link virker ikke. Kunne du ikke bare sætte billedet ind i indlægget?

fase

Mener ikke det er til at finde en vandhane med indvendig gevind, men sæt en muffe på. (kugleventiler findes med indvendig gevind, men nok ikke en elegant løsning)

Men var det ikke en ide at sætte en frostfri vandhane på? Den skal tilsluttes indenfor, så ikke sikkert det lige er til at lave..

som denne

Dit link til billede virker, med kopier sæt ind

men her er det

 


Vi prøver igen, i morgen --
Frese fremstiller aftapningsventiler med indvendigt gevind. Søg f.eks. hos VVS Eksperten under spulehaner. Ventilen koster ca. kr. 200,-.
Inden du køber ventilen kunne det være klogt at undersøge om der også kunne komme vand ud af røret. Der burde sidde en ventil frostfrit som kan lukke for vandet.

Søren O
Prøv lige at fjerne plasticrosetten, og se hvad der gemmer sig inde i muren. Der kunne sidde et rør med indvendigt gevind.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis