LDS Cykelholder til VW Up uden trækkrog

Hej LDS'ere - Specielt jer med en VW Up og med de samme tanker som mig.

Jeg overvejer at lave min egen cykelholder der skal kunne fragte specialt min mountain bike når jeg skal i skoven. Er der nogen der har lavet noget her og vil dele deres erfaringer? Jeg søger ikke andre løsninger som anhængertræk og stropmonteret cykelholder fra Harald Nyborg der "måske virker".

Jeg har søgt online, og kan se at der er nogle få løsninger derude. (Se evt. billeder). Jeg vil gerne lave noget der gør at cyklen kan monteres højt så jeg slipper for bommen med ekstra lys og nummerplade (som den røde UP på billedet) men egentlig helst monteret under bilen i undervognen, måske støttet oppefra fra holdere i bagklappens øverste del (i stål).

Kender I til nogle gode løsninger? Er der evt. nogen der har en tegning eller målsat foto af løsningen på det billede (uden bil) som er vedhæftet. Så kan jeg bedre gennemskue hvilke monteringshuller/steder de bruger under bilen.

Vh Claus

 

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis du bliver nappet med en hjemmegjort tingest, bliver det flere gange dyrere end blot at købe een der er g o d k e n d t

 

Tror at du må bide i det sure æble og få monteret krog på din bil men så er du lovlig kørne. Her er nogle link så du kan se om det.
http://www.fdm.dk/biler/trailer-campingvogn/anhaengertraek-paa-mikrobiler

http://www.bilgalleri.dk/forum/generel-diskussion/1027742-vw_up_og_anhaengertraek_

http://www.anhaengertraekshop.dk/default.asp?action=ShowTranslatedPage&code=9141&title4google=Nyheder+-+Anh%C3%A6ngertr%C3%A6k+VW+UP%2C+Skoda+Citigo%2C+Seat+Mii&title=Anh%C3%A6ngertr%C3%A6k+VW+UP%2C+Skoda+Citigo%2C+Seat+Mii

http://www.vw-vejle.dk/storage/ifha/FileArchive/A00011/VE%20VW%20up!%20TR%C3%86K-PRINT.pdf
Tak for jeres input, men som jeg skrev: "Jeg søger ikke andre løsninger som anhængertræk og stropmonteret cykelholder fra Harald Nyborg der "måske virker".

Hvis nu jeg ville lave e fungerende løsning til en VW Up og efterfølgende få den godkendt. Der mangler noget på markedet til en UP. Det der findes er ikke efter min mening optimalt. Det jeg gerne vil have skal være let, smart og må ikke dække nummerpladen og lyset.

Så husk. Jeg søger ideer til hvordan det kan laves. Ikke gode råd til hvad jeg ikke skal og må gøre.

Claus
Har du kigget på Seasucker: https://www.seasucker.com/collections/bike

Det er ikke lige hvad du direkte spørger efter, men kunne måske være interessant alligevel. Jeg så dem på Copenhagen bike show her i weekenden og det så overbevisende ud

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis