Fugepistol: Anbefalinger ønskes

Hej alle,

Jeg er i gang med at renovere et hus, og skal snart i gang med at lave en masse fuger. Jeg har tidligere købt de helt billige fugepistoler, men jeg synes virkelig, at de er dårlige. Jeg kunne derfor godt tænke mig noget i god kvalitet. Jeg forventer, at jeg i fremtiden også kommer til at bruge den ofte, så jeg har ikke noget imod at betale lidt mere for en god kvalitet. Jeg tænker maksimalt ~1000 kr +/-.

Jeg har fundet nedenstående. Den ser ret stærk ud.
https://www.vaerktoejsspecialisten.dk/maling-pensler-tape/fugepistol-cnv100sp26

Hvad kan I anbefale?

Med venlig hilsen
Mikkel

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Jeg har en som denne. http://www.bauhaus.dk/fugepistol-h14-til-300-ml-patron-sika.html

Ikke købt i Bauhaus, men så vidt jeg husker i Stark men tro det er samme model. Den kan købes mange steder, kan jeg se via Google. Modellen hedder H14.

Når du har trykket den fugemasse ud du skal bruge, trykker du håndtaget den anden vej (frem), og så stopper fremførslen af fugemassen, intdtil du trykker håndtaget ind igen.

Brugte tidligere også de billige 20-30 kr's modeller, men det er noget skrammel.

Du kan jo også overveje en elektrisk, hvis du skal fuge rigtig meget.

Mange tak for input! Jeg har tidligere kigget på den på nettet, men var ikke glad for al den plastik. Men med jeres anbefaling tør jeg godt købe den.
Mvh
Mikkel
Overvej en på batteri - evt en der passer til andet af dit akkuværktøj.. giver lidt mere komfort og ikke så ondt i fingre hvis du skal fuge mange meter af gangen 😊
Jeg tror jeg starter med en manuel. Så må jeg opgradere, når behovet er til det
Jeg tilslutter mig Bauhaus modellen. Er netop ved at færdiggøre komplet renovering med dertilhørende fugning af alle samlinger. Har været igennem fire af de billige fugepistoler og en masse kramper i hænder og fingre. Jeg bed i det sure æble og købte ovenstående Bauhaus model, og den skulle være købt fra start.
Den fungerer bare, der skal ikke bruges synderligt mange kræfter på at få fugen ud, og den har ikke vist sig i nærheden af at brække sig over de mange meter fuge, den har skulle lægge.
Super fin fugepistol.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også