Pavillon foran garageporte

Vi har en dobbelt garage på 55 m2 (7x8 m indvendige mål), som skal bruges til en stor sommerfest til sommer.

Garagen er desværre ikke helt stor nok til den opstilling, som min kone ønsker. Jeg overvejer derfor at købe to pavilloner på 3x3 m, som kan stå ud for hver garageport, og dermed give 18m2 mere (3x6).

Jeg overvejer at købe 2 stk. af denne https://www.bilka.dk/have/pavillone...mp;point=6 og 2 stk. af denne https://www.bilka.dk/have/pavillone...p;point=10

Tror I det vil kunne fungere med en pavillon foran hver garageport, eller bør jeg overveje en anden løsning, for at få mere plads i garagen?

7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Måske... Afhænger jo af om ved i ved den påtænkte opstilling af borde og stole m.v. kan gøre det til en integreret del af festen. Måske var det bedst at anvende den påtænkte udvidelse til noget som bar, buffet eller dansegulv. Afhængig af vejret kunne det måske også let blive for koldt at skulle sidde "udendørs".

EN ANDEN TING: De to links til et løst tag og løse sider. Enten skal du jo igang med nogle lægter e.l. eller bekoste to stel (som kommer MED tag)

mvh
BS

 Topmålet af dovenskab er at gøre det rigtigt første gang

Jeg ville nok gå lidt videre, og enten inverstere i en hel havepavilion eller et lidt bedre party telt. Det kan du få glæde af senere. Du skal være opmærksom på at hvis det regner vil vandet løbe ned imellem tagflader på de små pavilioner, og imellem pavilion og garage.
eksempel på Partytelt

Men du skal også være opmærksom på hvordan din forplads er ved garagen. Er der plads til den,? er der et afløb med kraftig fald imod, så er det ikke godt at sætte stole og borde på. ?

 


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Hov var ikke opmærksom på, at det kun var tag og sider, så måske jeg burde købe disse to i stedet for https://www.bilka.dk/have/pavilloner/alle-pavilloner/pavillonsaet-offwhite/p/100194344?event=32&point=7 og https://www.bilka.dk/have/pavilloner/alle-pavilloner/sider-til-pavillon-2-loese-offwhite/p/100194345?event=32&point=1

Men det kan også være I har ret i at jeg burde satse på et "party telt" i stedet for.
....eller nogle lægter og pressenning eller billige trapezplader fra dba.

Men ja et kvalitets-partytelt kan man jo bruge flere gange i livet (: alle villaveje burde købe et i fællesskab....men du kan jo leje dit ud til de nærmeste beboere og få lidt af investeringen hjem (:

Mød de kloge med ydmyghed og de bedrevidende med skepsis

Det har jeg da selv brugt et par gange. Du skal have flere sæt af de sidevægge. Man har også kunnet købe 9 m lange sidevægge.
Hvis det trækker op til dårligt vejr den dag, så kan man købe nogle billige brædder. Holde en på yderside helt i bunden og 1 på inderside og så simpelthen skrue dem sammen med telt dugen i klemme. Det giver en bedre stabilitet.
Hvis du har belægningssten er det jo svært at slå pløkker ned. En løsning kan være at skrue 2 stk 5 x 60 træskruer ned imellem belægningssten ved hvert hjørne ( de skal ikke skrues helt i bund) . De kan stå med en afstand på 5-15 cm. Imellem dem bindes noget ståltråd, eller andet som barduner kan fastgøres til.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Fjernet af moderator
(Årsag: Reklame )
Denne bruger er blokeret pga. overtrædelse af ordensreglerne.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis