Loftsdåse over lampeudtag, for lidt plads

Hej

Min elektriker har lavet en del samlinger i et f de gaml loftudtag. Mit problem er nu at vi ikke kan få lampeudtaget op, der er simpelthen ikek plads nok. Kan man få en krave eller 'forlængerring' md tilhørende længereskruer så man kan sænke lampeudtaget så det ikek liger plant med loftet?

se billede

Mvh Bjarne

 

Hej Min elektriker har lavet en del samlinger i... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Er sikker på der er plads i den dåse hvis det hele samles og pakkes godt. Drop dobbelte samlemuffer, og brug dem her i de forskellige størrelser der passer til. De fylder meget mindre end de almindelige samlemuffer.

http://www.yousave.dk/shop/samlemuffe-2x0-5-2-4021p.html

http://www.greenline.dk/k/elartikler/diverse-elartikler/samlemuffer/p/wago-skruelose-samlemuffer?search_id=2900545

 

 

 
Men for at besvare dit spørgsmål, så jo, der findes en "forlænge" som du kan bruge. Det hedder IHC underlag for Ø80 lampeudtag. Der er en blanket i bagsiden hvor du kan trække ledningerne du vil have monteret i lampeudtaget igennem.
og kan købes her på de 2 links her under.
http://www.harald-nyborg.dk/p6280/ihc-w-underlag-oe-80-mm-hvid
http://www.greenline.dk/k/elartikler/lauritz-knudsen-fuga/lk-fuga-wireless/p/underlag-for-wireless-lampeudtag

 

Med hensyn til plads forstår jeg ikke at i anbefaler skrueløse klemmer, den almindelige enkelt 4 mm2 samlemuffe fylder mindre, og det er det samme om der skal 2 eller 4 ledninger i den. Måske har de andre fordele, men minimum plads NEJ.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Erik,det må jeg give dig ret i, for når vi når til en skrueløs klemme med 4 ledninger i, ser det ud til at den "gammeldags" samlemuffe fylder betydelig mindre.

fase
Skrevet af ev elmand på 24-10-2016 18:45
Med hensyn til plads forstår jeg ikke at i anbefaler skrueløse klemmer, den almindelige enkelt 4 mm2 samlemuffe fylder mindre, og det er det samme om der skal 2 eller 4 ledninger i den. Måske har de andre fordele, men minimum plads NEJ.

 

Mindre end hvad? 2'eren er meget mindre end en almindelig samlemuffe. De fylder ikke mere, men de har ena dnen form der kan gøre det langt nemmere at pakke det i en dåse. Det er muligt de på billeder ikke fremstår mindre, men jeg er nu ganske glad for at bruge dem. Specielt dem med en klemme, så de er nemme at løsne igen.  

Men ingen tvivl om det hele sikkert godt kunne pakkes i dåsen, med almindelige samlemuffer hvis det hele blev klippet til og pakket korrekt. Men det er jo op til den der skal lave det, eller leve med det, hvordan det skal udføres.

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis