Ventilation til tag

Dav. Jeg har lige taget mine loftplader ned da jeg opdagede at der havde boet skadedyr deroppe. I den forbindelse har jeg fundet ud af at der overhoved ikke var nogen ventilations . Der er et fladt tag. Planen er at der kommer dampsærre 100mm rockwool på med 50mm luft ovenover til ventilation.

Hvordan laver jeg ventilationen gennem det der spærtræ(på billede) ? Jeg går ud fra at jeg ikke bare kan bore hul i det uden at forstærke det? Det er et lille rum så går ud fra at det ikke behøver så store udluftnings huller. Men kan ikke finde riste som er under ø 75mm. Er der en anden bedrr løsning?

Martin
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Er rådvildt. Nogen der har en ide om hvad jeg skal gøre? Skal jeg have fat på en ingeniør eller lign? :p

Martin
Har været inde og læse om det igår. Det er noget med at det ikke er smart at indstallere tagventilations hætter på et fladt tag? Noget. Med undertryk over taget som gør at de ikke kan komme af med fugten? Går ind og læser lidt mere om det. Det er et decra tag der ligger på. Ser ikke umiddelbart ud som om at jeg kan montere en udluftningshætte udeb at demontere store dele af taget <img src='https://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2015//emoticons/smile.gif' align="absmiddle" border="0" class="afEmoticon" />

Martin
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis