Banker og sparekasser

Hc skal have et nyt hævekort, da hans gamler er udløbet. Han har været i sin sparekasse, men fik den besked, at det kunne han ikke da han stod i riepers RKI. Findes der banker eller sparekasser eller netbanker der tillader dette, han skal kun bruge banken som nemkonto så hans pension kan gå ind, og så efterfølgende bruge et ganske alm. hævekort.

mvh jensviggo


jvk
13 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Så kan "han" måske få et Mastercart, det kan vist kun bruges hvis der er penge på kontoen.

Vi prøver igen, i morgen --

Der findes hævekort, hvor man kun kan hæve penge hvis der er pluds på kontoen. Mener at alle de kort bankerne udsteder til ikke myndige personer (unge), fungerer på den måde. Underligt banken ikke af egen fri vilje kunne komme på den løsning.  


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Det er jo lige nøjagtig det han ikke kan få som jeg skriver. Hans tidligere kort var et er ikke kunne hæves mere end det der stod på hans konto.

jvk

Desværre har banker kun pligt til at oprette nem-konto (lønkonto) med mulighed for kasseudbetaling.

Selv efter man er "RKI-fri" kan alle og enhver (også banker) se at man har været reg. i op til 5 år efter man ellers har svaret sit.

Ps. Og selv efter de 5 år kender banken jo historiken - så ny bank til den tid.

Jeg prøver igen. Kan man få et hævekort i en af landets sparekasser eller banker hvis man står i riepers? kortet skal udelukkende bruges til at hæve på, altså når der er penge på kontoen. Hans er i den situation, at arbejdsgiveren har ikke en konto hvor der kan sættes penge ind. Arbejdsgiveren er det offentlige førtidspension.

jvk
Annonce
Kun hvis banken er flink - det er ikke en rettighed Hans har.

Så svaret må være et NEJ!

Og banker er ikke flinke, det er en forretning som alle andre.


fase
For forståelsens skyld - hvis man har nem-konto er banken endda ikke engang forpligtet til at oprette lønkonto (indlånskonto) Men opsiger man nem-kontoen - så er banken forpligtet til at oprette en lønkonto, dog stadigvæk uden at være forpligtet til samtiddig at tilknytte et hævekort.

Ps. Dog, har banken ingen fysiske filialer, har de pligt til at udstede hævekort - hvis banken altså vil havde en som kunde.
Han kan gå til kommunen og få dem til og anvise en bank. Kontanthjælpsmodtagere osv. skal have en bank, for og få udbetalt deres penge. Så de har aftaler med div. banker.
"Og banker er ikke flinke, det er en forretning som alle andre".

 

Det burde de egentlig være - for det er jo ens gæld de lever af 

 

Der er yderligere 3 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis