HJÆLP til gulvvarmeløsning

Hej håber der er en venlig sjæl der kan hjælpe mig, vi er ved at renovere vores badeværelse. Vi er dog kommet på et problem eller to. Der har siddet en radiator, den vil vi gerne fjerne. 1 første spørsmål, er det muligt/lovligt at proppe den af nede i gulvet (til højre)?? Gulvvarmen sidder på radiator systemet (til venstre) men findes der er smartere løsning end denne på billedet, hvor der ikke stikker 2 rør op fra gulvet med en termostat? Evt hvor intet er synligt da det sidder lige foran brusenichen.

Håber der er en venlig sjæl der kan besvare mine spørgsmål.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det der styrer din gulvvarme er en returtermostat, som måler vandets temperatur efter det har været igennem gulvet. Hvis du kan finde returrøret et andet sted i huset, kan du flytte termostaten derhen under forudsætning af at der ikke er tilsluttet andet på vejen. Fremløbet til gulvvarmen sidder til højre.

Det kan godt skjules, men vi er ikke i afdelingen for nemme løsninger. Hvis der er kælder under, var det en mulighed at skjule rørene i denne. Hvis der er et værelse bag var det også en mulighed.

Kvalitetshåndværk til en fair pris - altid fast pris iht. tilbud - www.ViFixerDet.nu
Tak for svar
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis