Ny brændeovn med sideruder

Vi skal have ny brændeovn, og vil gerne have en med sideruder. Det skal lige siges, at vi ikke har erfaring med brændeovn, den gamle står i et hus vi netop har købt. 

Er der nogen af jer der har erfaringer med Aduro 9 brændeovn? Den ser nemlig rigtig fed ud, og vi havde egentlig besluttet os for at det skulle være den. Indtil skorstensfejeren gjorde opmærksom på, at man skal stille lufttilførsel hele 4 steder! Vi vil gerne have en ovn, man ikke skal være "over" hele tiden.

Alternativt er der en Termatech TT10G, også en fin ovn - og her skal man kun indstille luft 1 sted. Men den er vidst uden rudeskyl, så der får man vel sorte ruder... Det går også nok, hvis det kun er et par gange om året man skal rense dem.

Forslag til andre ovne i prislejet 8-9000 (6kw), og med sideruder er meget velkomne! 

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Vi har en termatech tt10g. Og den har rudeskyl på frontruden men ikke på sideruderne.

Vi købte den i sin tid hos DanskPejsecenter.dk og de fortalte den gang at brændeovne med sideruder normalt kun har luftskyl på frontruden. Det er nu heller ikke noget problem, for sideruderne skal bare have en våd klud en gang om måneden for at se fine ud. Så vi er meget tilfredse med modellen.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis