Udskiftning af motor

I december 2015 bestemte vi os for at skifte motor i båden. Vi kikkede lidt rundt for at se, hvad der var på markedet, og interessen faldt på Bladt Diesel.

Vi kontaktede Peter Bladt og blev enige om, at det skulle være en motor på 85 HK. Vi fik et tilbud, og skrev slutseddel d. 30. december. Da vi d. 5/1-2016 afhentede motoren, skulle vi finde ud af med skrue og andet tilbehør. Mens vi var der, kontaktede Peter Bladt Korsør Propelfabrik, og i samråd blev de enige om, at med den båd og motor, ville det være bedst med en gearing 3:1.

Vi fik en pris på alt tilbehør inkl. skrue, aksel og hydradrive, og det betød, at da vi kørte derfra med motoren, var alt klaret. Alt i alt har vi fået en rigtig fin og fair behandling af Peter Bladt.

Efter at vi nu er blevet færdig med renovering af båden, har vi sejlet ca. 50 timer og er rigtig godt tilfredse. Vi kører ca. 2300 omdrejninger (max 3600) og med de 2300 omdrejninger sejler vi med ca. 7 knob.

Efter de 20 timer skulle oliefiltret skiftes. Vi mailede til Peter Bladt, og næste dag kom filteret med posten. Det kalder vi god service.

Vi har kun godt at sige, og kan varmt anbefale Bladt Diesel, hvis du overvejer at skifte motor.

 


IN
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Dejligt at der endelig kommer en der er tilfreds med et produkt og et firma... ;-)

Kunne også nemt blive fristet af en motor fra det firma, hvis det nogensinde skulle blive aktuelt..

Har besluttet mig for at blive en gammel sur mand. -Nu venter jeg så bare på at blive gammel....

Hej

Vi har nu kørt ca. 325 timer, og er stadigvæk meget godt tilfredse med motoren. Vi har ikke haft nogle problemer med motoren. De kører virkelig godt.


IN
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis