god begynderbåd

hej ville lige hører om en Jeanneau 27 Fantasia er en god begynderbåd, vi har ikke haft båd før og er lige startet på sejlerskole så vi har ikke rigtigt nogle erfaring.

PFT

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Når der ikke er nogen som har svaret, så prøver jeg selvom jeg ikke kender denne type.

Men den ser umiddelbart meget fornuftig ud - og hvis i har mod til at begynde i en båd i den størrelse, så er det vel bare at undersøge om båden er i god stand.

Når man begynder at sejle, kunne det måske være en fordel med en båd, som er knapt så stor, fordi havnemanøvrer og den slags måske bliver lidt lettere. Man kan lettere tage fra og klare en kedelig situation med lidt rå muskelkraft. En tungere båd kan man ikke s´ån lige stoppe, hvis man har for meget fart på, ind i en betommole eller ind i en smukt lakeret veteran-træbåd.

Men spør på jeres sejlerskole, hvad de anbefaler jer - de vil jo også kende jeres forudsætninger lidt bedre.

Når i skal købe en båd, så vil det altid være klogt, at tage en erfaren sejler med til rådgivning -helst een som også er god til det håndværksmæssige.
MVH A.


To ulykker kommer sjældent alene.

Ikke for at genere Ellida, men vi startede selv i en Granada 27, og var dengang glad for at vi ikke købte en mindre.
I finder hurtigt ud af at udnytte pladsen.
Og som Ellida skriver, tag en bådkyndig med ud og se på skivet, og tag er erfaren med ud de første gange du skal på vandet.
For som skrevet står: eet er søkort at forstå, et andet skib at føre ;0)))
Mvh Ole

Som de fleste franske både er den nok lidt livlig, så bliv klar på rebningen, og sejl sikkert. Lav nogle havnemanøvrer på steder, hvor du ikke kommer i karambolage med andre. Du kan nok regne med at båden er ret manøvredygtig, så efter lidt øvelse, skulle havnemanøvrer ikke gi problemer. Båden er sandsynligvis med mange finnesser i beboelsen. Så sikkert en velegnet turbåd. Læg mærke til om dækket er til at færdes på også i dårligt vejr, især noget at holde fast i . Jeg vil desuden anbefale dig at følge med på et søkort, selv om du har en navigator. Nå der er jo også en del erfaring som du selv får hen ad vejen (vandet).
held og lykke med det. Erik

Lav det selv - det gi'r de bedste klagemuligheder

ErikChristensen 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis