Kraftige skruetvinger/quickclamps

Jeg har lige været igang med at bygge lidt her hjemme, og kom lidt til kort da jeg skulle bygge en bænk, hvor jeg stavlimede 2x4, så det kom til at ligne fingersamlinger. Jeg mangler nogle kraftige store skruetvinger/quick clamps.

Jeg har 2 af hver af den almendelige tvinge, samt bacho qcb tvingen. Som begge kan nå 30cm. Bacho tvingen har et maksimalt tryk på 200Kg. DOg vil jeg tro at jeg kan trykke noget hårdere, med den almendelige tvinge øverst på billedet. Dog uden at kunne vide det. Og har ingen ide om hvor meget jeg kan trykke med de evighedstvinger jeg har fra haraldnyborg. Dem har jeg dog 4 af, og der er det 3/4" rørert som bestemmer længden, så de er lange nok.

På billedet ser bænken faktisk ganske foruftig ud. Men kigger man tæt på, kan man se at der er nogle revner, som skyldes at træet ikke har været presset hårdt nok sammen. Og ville gerne prøve at bygge en ny, hvor jeg fik det resultat som jeg ønsker.

Så hvad kan i anbefale af gode kraftige tvinger. Prisen er selvfølgelig også en væsenlig faktor, men vil da alligevel gerne se nogle eksempler på nogle af rigtig god kvalitet, selvom det bare er til mit lille hobby værksted.  

Og herunder er lidt billeder af bænken samt plantekassen som jeg har lavet.  

Og her et billed med den farlige vagthund, som holder øje med mig mens jeg bygger og tager billeder. 

Hvis nogen selv vil prøve at bygge en af delene, er der en beskrivelse her i linkene under. 

Guide til bænk http://diycandy.com/2015/06/modern-williams-sonoma-inspired-diy-outdoor-bench/

guide til plantekassen http://modpodgerocksblog.com/2015/04/how-to-build-a-paver-planter.html

Jeg har lige været igang med at bygge lidt her... Vis hele indlægget
13 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg har ingen anelse om hvordan det skal se ud det du prøver at forklare. Prøv lige at tegn det i paint og smid et billed op
Jeg har fundet den tvinge det skal være. Tror jeg køber 2 stk på 60cm og 2 stk på 100cm. Har fundet dem til en god pris på denne engelske side. Også kan de presse med 700kg - Det er lige mig
http://www.twwholesale.co.uk/search.php?search=bessey+revo&x=0&y=0
En lille video demonstration af dem her https://www.youtube.com/watch?v=ie6eew3BhYs
Smedet Bessey ja. Så fås de ikke bedre. Uden sammenligning den eneste tvinge der er alle pengene værd. Den glider ikke, og trykker alt det du kan ønske dig. Bare at vælge de nødvendige størrelser. Den gamle har nogle der nærmer sig 50år, og de kører stadig upåklageligt, omend det er noget siden jeg har set rød farve på dem.

Danmark er et prægtigt sted, hvor husene har lov at stå ude om natten!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis