Facadeisolering - HASTER

Hej

Iforb med større renovering af 1920'er hus skal vi have ydermursisoleret/facadeisoleret. Vi har pillet taget af huset da det også skal laves. Spm. er om vi godt kan sætte håndværkeren igang med at facadeisolere inden taget er lagt?

Håber på input ASAP

Nybegynderne
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ja det ville jeg da umiddelbart mene, uden at have set det. Facade isoleringen skal vel alligevel højere op end feks. underbeklædningen. Hvis i gjorde det omvendt skulle tømreren vente med at sætte det sidste underbeklædnings bræt på, til isoleringen var oppe og færdig pudset.

km
Hvis der ikke er udhæng på huset, så skal der jo tages hensyn til den nye murtykkelse og tagspærene forlænges så de dækker..
Og er der ikke noget gavludhæng skal tagfladen jo også her tilpasses de fremtidige mur mål......
Men ellers ikke nogen problemer med det...
Dog skal du jo fortælle din tagmand hvad der ellers skal ske med huset, så han netop kan tage de fornødne hensyn og måske lade en mindre del af arbejdet ligge til senere.....

MVH Njord

MVH Njord
Kære alle

Tak for svar. Tagmanden er udemærket med på alt hvad der skal ske. Mine tanker gik mere på om facadenisoleringen kan foregå uden den beskyttelse tag-udhæng giver for regn osv. Aktuelt ligger kun de tværgående spær da der skal etabæeres helt nyt tag i sammenhæng med en tilbygning.

Nybegynderne
Det er jo ikke anderledes end man lige dækker toppen af facadeisoleringen af.
Det er det samme man gør når man murer facaden op, så dækker man jo også isoleringen af mellem arbejdsdagene og specielt hvis muren er oppe i fuld højde inden taget lægges.

MVH Njord

MVH Njord
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis