Vand kommer ned fra overdækket terrasse

Vi har fået lavet en overdækket terrasse af en "gør det selv mand" ... Nu viser det sig at vand fosser ned på terrassen under pladerne ved kraftigt regnvejr. Det er ligesom vandet fra husets tag får så meget fart på, at det fosser ind over overdækningens tagplader?

Selve konstruktionen er lavet sådan at Trapezpladerne er lagt ovenpå husets tagrender, så det rager 2-3 cm ind over tagrenden. Der er ikke opsat nogen skum tætningsliste. Er det mon løsningen, så vandet ikke fosser ned?

 

Se billede:

 

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af Stigjean på 24-06-2016 11:28

Nu viser det sig at vand fosser ned på terrassen under pladerne ved kraftigt regnvejr. 

Selve konstruktionen er lavet sådan at Trapezpladerne er lagt ovenpå husets tagrender, så det rager 2-3 cm ind over tagrenden. Er det mon løsningen, så vandet ikke fosser ned?

Konstruktionen er i mine øjne helt forkert. Trapezpladerne skulle have været afsluttet under tagrenden eller der skulle have været en afslutning på trapezpladerne, som i øvrigt ikke burde ende 2 - 3 cm. inde over tagrenden, som slutter tæt mod tagrenden, så vandet ikke kan løbe under trapezpladerne. Det ligner en ommer.


fase
Har ladet mig fortælle at det er OK tagpladerne ikke er afsluttet under tagrenden. Men de bør nærmest kun ligge og hvilke opå tagrenden med en skumtætningsliste mellem tagplade og spær ...? Man kan udover denne tætningsliste, måske også sætte et alu fodblik på kanten af pladen og ned i tagrenden?
Hvis det er OK at tagpladerne afsluttes over tagrenden, bør de vel ikke afsluttes flere cm. inde over tagrenden. Du giver næsten selv svaret på dine problemer ved at nævne løsningen med tætningslisten og fodblikket. Det er da et forsøg værd. Så sav det overskyende af, og forsyn overgangen med tætningsliste og evt. et fodblik.

fase
Tør sgu bare ikke skære i de plader med fare for de flækker ;o( Men måske de så bare skal afmonteres og rykkes lidt længere ud ... Tak for svar!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis