Slibning af gammelt slidt gulv

Står i den kedelige situation at jeg bor i en lejlighed med gamle slidte lamelgulve fra 1976. De har været slebet mange gange i årenes løb, og frygter at jeg står i puha til halsen.

Sagen er den at vores gulv i gangen ved hoveddøren er blevet slidt godt ned + mindre fugtskader begynder at dukke op efter 5 års sne på støvler, vejsalt osv.

Hvis jeg ikke kan udbedre skaderne bliver jeg bøffet for et nyt lamelgulv $$$$$$.

Havdet regnet med at jeg ville slibe gulvet, og give det en omgang skibslak som vist nok holder bedre end alm lak.

Har læst at lamelgulve kun kan slibes et hvis antal gange før at så er det det, minimum 2-3 mm at det øverste lag syntes jeg der stod. Vores har knapt 1 mm tilbage, nærmest et lag papir oven på træet. Kan dette virkelig slibes så det kan få ny lak? Ved ikke engang om det er boligselskabet som burde stå med udgiften til nyt gulv, da jeg vil mene at man ikke kan forlange en lejer at vedligeholde et så gammelt slidt gulv. Slid og ælde?

 

Har vedlagt billeder. Kunne dog ikke uploade dem til siden da de fylder for meget (Ultra HD).

Kan dette gulv slibes og få en gang ny lak + det øverste lag er skallet af på et område af 4+3 cm + et stort mellemrum mellem to gulvbrædder, kan dette repareres med evt træspartel?

 

https://billedeupload.dk/images/lTkWv.jpg

https://billedeupload.dk/images/275g.jpg

https://billedeupload.dk/images/xJ98t.jpg

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Nu skriver du boligforening.
Nogle almen nyttige boligselskaber er fornuftige nok, og siger 1% pr måned du har boet i lejligheden, skal selskabet betale af fraflytnings istandsættelsen, mens resten skal du betale.
Sådan siger lovgivningen egentlig også indirekte, men mange selskaber skider højt og flot på det, og sender hele regningen videre.
Så start med at undersøge hvilken af de to kategorier dit selskab tilhører, og så oplys hvor længe du har boet i lejligheden.

Edit: Stavebøffer.


 

Vi høre under A ordningen og har boet her i 7 år. Men regner ikke med at flytte før sønnike er flyttet hjemmefra (han er 6 år), men problemet er at det høre under misvedligeholdelse ved fraflytning.
Problemet ligger i at gulvet er så gammelt, og har været slebet ned så mange gange at jeg som lejer ikke har en chance for at vedligeholde det.

Kan det slet ikke laves?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis