Dræn i kælderrum - eller hvad?

Hejsa!

Min bror og hans kone venter barn, og har i forbindelse med det, sat sig for at male og smide nyt gulv i et kælderværelse. Men ak og ve, tingene er aldrig så nemme, så vi fandt selvfølgelig fugt i gulvet. Kort historie lang - gulvet er nu banket op, og endnu længere ned, med henblik på at få mere lofthøjde og gulvvarme.

Men så nemt skulle det heller ikke være... Grundvandet står højere end vi gerne så det gjorde - så hvad skal der nu ske?

Planen var til at starte med, at smide 300mm flamingo, og dernæst støbe gulv med gulvvarme, efterfulgt med klinker og så et gulvtæppe på toppen.

Da vi fandt grundvandet, tænkte vi at smide 100mm sten i, og så overstående - men vi er blevet i tvivl om det nu også er helt rigtigt...

Så jeg har læst, og søgt, og læst lidt mere... Omfangsdræn.. Omfangsdræn med indskudsdræn... Ingen dræn? Problemet er jo, at grundvandet også står op midt i rummet, og ikke kun ved ydrevæggene.

Jeg har også læst, at det måske kan være nok, at smide 200-300mm leca i som det første, eller sten (jeg har lige glemt hvad fællesnavnet er her), så gulvet bliver hævet over den bare jord (eller faktisk tung ler lige pt.), som det oprindelige gulv var.

Så drengene... Alt hjælp er modtaget med kyshånd!

Tak!

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg er kommet til at oprette dobbeltindlæg, grundet siden gav mig en kritisk fejl... Men jeg har fået svar i denne tråd: http://www.lav-det-selv.dk/Forum/aft/204951

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også