En historie, hvis I gider.

Hej

Her er noget fra Australien, skrevet af Carole Cavill i et LandRoverblad.

Nogen vil opfatte det som ren fiktion, andre som skræmmende virkelighed.

Da jeg altid har været en net, præsentabel og ordentlig person, personlig og hjemme, måtte det blive en oplevelse, chokerende, at møde en mand, der ikke indeholdt disse værdier.

Efter første besøg i hans hus måtte jeg indse, at jeg slet ikke har udnyttet mit hus fuldtud.

Jeg havde ingen indsigt i, at man kunne opbevare LandRoveraksler under køkkenbordet. Jeg har levet i den illusion at motordele og andet lign.opbevaredes i garagen eller et skur derude et sted. Køkkenet var et reservedelslager, ligesom under trappen og lidt op langs siderne.

Jeg har min støvsuger der. Komplet spild af plads.

Der havde ikke været en kvindehånd i huset i årevis, og det kunne man godt fornemme.

Spindelvæv i stor stil dæmper trækken og hvorfor støve af når det alligevel lægger sig tilbage. Og gardiner holder bare dagslyset ude.

Opvask var også LR-måde. Det er nødvendigt at bilen får skiftet olie hver 3. måned eller ca. 5000 km. Potter og pander måtte så vente, til der absolut ikke var mere at spise af.

At dømme efter de bjerge af konvolutter der lå overalt, afleverede postmanden vel papir der gik et træ til hver uge.

Der var også en første sal. Der var en sti hen til sengen gennem tøj, reservedele, magasiner o.a.

Så når det nu skulle være, gik min første dag med at rydde væk og op og vaske af, mens han kørte til en kammerat med et LandRoverproblemNæste dag, der var en søndag, troede jeg vi tog en doven dag, men han måtte tilbage til kammeraten.

Nå, så kunne jeg lige gå en tur i hvad der kunne have været haven. Det eneste grønne der var LR-dele i stor spredning.

Langs indkørslen lå en del fælge, aksler, gearkasser og en del andet, der normalt ikke ligger fremme.

Jeg fjols. Et skridt frem og trem og tre tilbage. Har disse reservedele deres eget liv. Formerer de sig om natten??

Han kom tilbage efter nogle dele i indkørslen, og efter en snak opfattede jeg han ønskede at bevare indkørslens indretning samt en hel del andet, og forandring et fremmedord.

Han stod vist overfor et par overraskelser.

På det tidspunkt rummede 'haven' en Range Rover, en 90'', en 80'',en 109'', en trailer, en camper og 32 forskellige dæk og fælge. Og det var før et par kammerater dukkede op og en serie II serie III blev efterladt.

Når nogle skulle vises vej, hed det altid: Når I ser LandRoverne, er I der.

Nu har det varet et par år, det seneste samboende, og nu er køkkenet nede på et par air-con blæsere, et frontpanel til en serie III og en diffbeskytter, så ikke meget at klage over der.

Vi tager nogle weekendture med de ligestillede og slapper af.

Men hvad. Der er ænder i dammen, fasaner og harer, og så må der godt være et par mus i høsttiden.

frit gengivet

mvh


 varmetossen

8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Herlig historie 

Meeeeen jeg ville nok betakke mig for sådan en nabo 


Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
Skrevet af PinkHenrik på 02-01-2016 10:49

Herlig historie 

Meeeeen jeg ville nok betakke mig for sådan en nabo 

Henrik dog ! Den slags mennesker er komplet ligeglade med hvad andre tænker om deres domicil 

Jeg har haft sådan en næsten nabo ved sommerhuset - beboere i området kaldte det " Bangladesh " - alt blev samlet sammen og stablet op omkring huset - men han var ligeglad. Det ændrede sig først da huset blev solgt og de nye ejere fjernede lortet.

 

 


Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

Sådan en ejendom overtog vi i 1995.
Det var dog desværre ikke lækre Land Rover dele, men lidt noget ubestemmeligt Ferguson, Ford A, Ford Anglia, men primært ubestemmelige dele der var gode at have, 2-300 gamle gulvtæpper, man havde reddet på lossepladsen.
Det var dog først efter at der havde været antikvitetshandlere, marskandisere, jernkræmmere, arvinger og andre interessenter og tage, hvad de kunne bruge
Som en hel særlig delikatesse, ville min forgænger ikke have dagrenovation, hvorfor der var bjerge af mælkekartoner, sildedåser, flasker, plasticposer, kunstige kalaer fra kirkegården og andet godt for de sidste 20 år, hvor han ikke længere orkede at pløje den slags ned, og i øvrigt havde frasolgt jorden.
Loftet over stue og soveværelse var isoleret med 20 cm duelort, der hvor der tidligere havde gået smågrise. Fruen i huset havde så underligt skabt sig ondskabsgal på et tidspunkt, da væde fra disse smågrisser dryppede igennem loftet ned i ægtesengen.
Vi købte ejendommen efter at min forgænger var blevet syg og var kommet på hospital. Han var ikke blevet grundigt vasket, endsige badet, i de ca. 60 år de havde boet her på ejendommen. Der var slet ikke den slags faciliteter her. Det mest ophidsende sanitære installation var et lille das ude over ajlebeholderen, så lille at han måtte afføre sig sine benkæder uden for, og så bakke ind på herligheden. Fruen havde dog en vinterforanstaltning inde i stalden, som også stod der i sin pragt og vælde, da vi overtog! 
På trods af vilde protester blev han på sygehuset vasket. Så døde den gamle mand, revet bort i en alder af 87 år!
Ork jo, sådanne tilfælde findes skam også her i landet, og garanteret også i dag.


Med venlig hilsen
ktm

 

Fy faen da - er du færdig med at rydde op og ud?


Sniffer  
Det minder mig om min nu afdøde svigerfar, som fortalte, at man tit hørte om landstrygere - som kom på hospitalet, blev vasket og så døde (underforstået de kunne ikke tåle at blive vasket).

Min tanke var, hvorfor kom de egentlig på hospitalet? Det var jo nok fordi de var ret så syge, efter et hårdt liv! DET kan man godt dø af.

Træd ikke på mine ledninger :o)
Annonce

Hej.

EISOE det var vel ikke et sommerhus oppe i det nordvestsjællandske, jeg husker ikke lokationen, men der boede en, der var specialist i 2.0 l og 2.2 l toyotadieselmotorer og jeg hentede en sammen med en kammerat. Det var et sommerhus, hvor der stod alle mulige aksler op ad væggene, udenfor og indenfor.. Der var en sti hen til en ellers rydddelig filebænk i værkstedet, og der stod hans motor og var klar. Manden var bygget som en bjørn, så han tog motoren i favnen og bar den ud i traileren.

Ned gennem haven løb en lille flod af spildolie. Jeg opfattede ikke hvor den endte.

Han var en højt anerkendt rallymekaniker, der blev taget med rundt i Europa til løb.

Noget ud over det sædvanlige

mvh


 varmetossen

Nej - mit sommerhus ligger ved den jyske vestkyst 

Men man kan finde den slags mennesker overalt - har engang arbejdet sammen med en som du beskriver her sidst - han var meget teknisk velbegavet - men hold op for et rodehovede  - hans grund lignede også nærmest en skrothandel.


Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

Skrevet af Sniffer på 02-01-2016 18:31

Fy faen da - er du færdig med at rydde op og ud?

 

Jo da. Vi skulle jo kunne komme til at restaurere, ombygge og nybygge, ligesom rotternes tilholdssteder skulle fjernes så kattene kunne komme til at arbejde!

Stanken var ubeskrivelig, og min hustru kan den dag i dag få kuldegysninger, når vi kigger på billederne. Det er lige før stanken trænger ud gennem disse billeder!

 


Med venlig hilsen
ktm

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis