Skriverbord

Hej alle, 

Jeg har købt en fin bordplade rigtig billigt i tanken om, at jeg vil lave et skrivebord. Er der nogle herinde, der har erfaringer med det? Jeg har som sagt bordpladen. Det skal gerne være helt enkelt lidt alle det her http://www.kontorzonen.dk/usm-haller-skrivebord-175x100-cm-kirsebaer-ny-bordplade.html


Dorte Hansen
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis det skal være et metal stel kan du tage kontakt til en smed og høre hvad han skal have for at svejse det sammen for dig.
Eller du kan købe "færdige" rør hos Porsa System http://www.porsa.dk/products/alubyggesystem/

Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...

Velkommen på LDS
Den du henviser til er ikke specielt enkelt at lave.
Hvis den må sidde fast på væggen kan du skrue et bræt eller lægte på væggen, og skrue pladen fast i den. Så er den side i orden. Foran kan du sætte 2 ben under, som kan købes i enhver byggemarked. Søg på google >stålbordben< og du får et hav af muligheder.

Skal den stå frit må der jo købes 4 ben.

Hvis bordpladen er lang kan den godt komme til at svaje på midten, så kan det blive nødvendigt at skrue "en sarg" på under neden. Det kan være en firkant profilrør eller en U profil eller et bræt på højkant.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Hej Dorte,
Jeg har lige tilmeldt mig siden og stødte på dit spørgsmål. Jeg har selv forsøgt mig frem med lignende projekt, der brugte jeg selv den nævnte side ovenover, hvor du kan købe færdige rør, og det blev ganske fint. Men du skal helt sikkert tænke over, hvor lang bordpladen er, så den ikke svajer på midten.

Helle
http://brandtsgavekort.dk/

Helle Hansen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis