Lime kagecrem fejler.

Hej.

Jeg har nogle gange prøvet på at lave limecreme og andre kage creme med hvid chokolade.

Men det fejler hver gang, selv om jeg følger opskiften slavis, passer på fløde ikke bliver for varm, ikke over de 80grader. samt den er helt afkølet når jeg forsøger at piske det sammen. men cremen forbliver en meget tyndflydene masse  lige indtil den skiller. har endda prøver en stor fladebundet skål hvor pisker kun var 3/4 nede i cremen, men jeg kan simpelhen ikke piske luft i det.

Hvis jeg tag samme opskift og skifter chokoladen ud med mørk chokolade får jeg den fineste creme.

Er der noget der har en forslag til hvad jeg laver galt.

 

0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis