Ingen varme i radiatorerne og heller ingen gulvvarme

Hjæææææælp  

Vi har et naturgas fyr, hvor der ingen fejlmelding er. Der er fint varmt vand, så bad og opvask klarer vi uden problemer... Men så stopper det også... Vi har gulvvarme på vores badeværelse, men det virker ikke, det vil ikke blive varmt. Det er det samme med alle vores radiatorer, de bliver heller ikke varme. Hvad kan der være galt? Synes det er mærkeligt at fyret ingen fejlmeldinger viser, når der tydeligvis er fejl, et eller andet sted, eftersom vi ingen varme kan få.

Er der nogen der kan hjælpe?

Hjæææææælp   Vi har et naturgas fyr, hvor der... Vis hele indlægget
15 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Det gir fint mening og ser også rigtigt ud. Kan du komme til at mærke på varmerørene til og fra fyret?
Hvis der slet ikke kommer varme rundt kan pumpen være defekt eller der kan være luft i systemet, selvom luften burde fjernes af automatudluftningen.
Hvis det er de rigtige rør jeg har mærket på (det er sådanne matte ruflede jernrør - to af dem havde røde haner på, de to andre Ingen ting) Det ene rør uden hane var varm/lunken og det andet rør uden hane var kold. De to med røde haner var begge varme...
Der er nok tale tilslutning for koldt og varmt brugsvand og de to andre er frem og retur for varmen til radiatorer og gulvvarme.
Prøv at lufte radiatorerne ud, bare for at udelukke at de er fyldt med luft.
De er blevet luftet ud, så der er ingen luft i dem... Synes jeg kan fornemme, at det nok ikke sådan lige er til at fikse.... Hvad er mest sandsynligt af de ting i har nævnt? Defekt 3 vejs ventil eller defekt pumpe? Og har i nogen idé om, hvor vi ligger henne prismæssigt for de to ting? Og kan man selv skifte det, eller skal man have en installatør ud til sådan noget?
det er vel ikke så simpelt, at alle radiatorventiler sidder fast i stiften?? Det kand e let, hvis der har været lukket hele sommeren

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis