Ny krydderihylde - hvad skal den behandles med?

Hej alle

Jeg har lige købt såden en her: http://www.efi-esbjerg.dk/krydderih...older.html

Hvordan behandler jeg den bedst - med lak eller olie? Den komme til at hænge lige over komfuret, så der vil nok være en del fedtet damp på den - er olie nok til at stoppe "fedtpletter" eller? Hvad har I andre gjort?

 

Tak

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det vil være nemmest at give den noget olie - så kan du altid igen gøre den grundigt ren for stege-os, og så give den en ny gang olie. Jeg vil tro at du kan bruge en hvilken som helst træolie, linolie eller hvad du nu har.
Men der er masser af snedker specialister, som jo også har deres mening - lad dem også komme på banen.
MVH A.

To ulykker kommer sjældent alene.
Med alle de hjørner og krummelurer der er på din nye krydderihylde kommer du godt nok på arbejde hvis du vælger at lakere. Jeg ville vælge at give hylden olie, som er nemmere at få ordentlig ind i hjørnerne. Der findes mange forskellige olier du kan bruge, evt. ædeltræsolie eller Junkers olie til træbordplader. Ren linolie ville jeg ikke bruge, da den er forholdsvis længe om at tørre. Men smør rigeligt med olie på (gerne så det driver) og tør så det overskydende olie af med en tør klud når hylden har stået og trukket lidt. Stegeosen kan vaskes af med grundrens og så kan hylden få en frisk gang olie hvis den trænger

 

Olie it is!

Tak skal I have
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis