Ang en klippo Cobra s

Har fået fat i en klippo Cobra s fra 2004 til små penge, vil lige høre om der en nogen der ved lidt om sådan en klippo? Ved at det er en god maskine, men hvor gammel kan sådan en blive, den er jo 11 år gammel nu . Er der noget jeg skal skifte på den , for og holde den godt . Er det en god ide og få lavet et service på den , eller er det og smide penge ud af vinduet?
Hilsen Mikael
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Skift olien, og rens luftfiltret, slib eller udskift kniven....
Skrevet af mikael76 på 01-08-2015 18:58
Okay, er det ikke også bedst og købe originale dele til den?

Det er ligegyldigt. Det betyder mere du skifter olien til frisk når maskinen sættes ind for vinteren. Samtidig kan luftfilteret og skjoldet passende rengøres.

Kniven kan du formodentelig ikke få som andet end uorginal. Sliber du på den gamle så husk lige og hænge den op på en skruetrækker og tjek om den er i ballance.

Når du kører med maskinen er det ikke nogen dårlig ide og tjekke oliestanden hver gang der startes op. Hvis man ikke gør det glemmer man og gøre det hver anden uge eller hver måned. 

God plænerundfart. 

 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Tak for det. kunne være lækkert og have den i mange år.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis