Startproblemer. cpi popcorn

Hej.

Har et stort probem, har en cpi popcorn, der ikke vil starte. der er gnist, og den får også benzin, (tændrøret er vådt) Nogen der har et bud. 

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej
forudsat at membran, lejer, pakninger osv. er ok, typer det på en svag gnist..( cpi fejl ).
- hvis den får for meget benzin, kan du evt. sætte tænding på et minuts tid før start.. så er automatchoker ikke aktiv. ( dette skulle ellers ikke kvæle en god gnist) . Og så er det nok en god ide, du lige tørner motoren et par gange uden tændrør, hvis den sejler i benzin..

 

Normalt sidder der en skrue/bolt i bunden af krumtaphuset på en totaktsmotor til at dræne hvis karburatoren skulle løbe over og fylde, ja krumtaphuset. Det er højst sansynligt det der er sket for dig. Af med skruen/bolten i et kvarter, så burde den kunne tøffe igen, forudsat der er en rimelig gnist på tænding og tændrøret er ok. 

 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Tak for de gode råd. men starter stadig ikk, måske har jeg fundet fejlen men ikke sikkert, ser ud til der er en lille revne i gummiet mellem cylender og kaburator, men ved ikke om den går helt igennem.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis