anbefaling af forsikringsselskab landbrug

 Følg tråden
kimcarlsen
kimcarlsen
Indlæg: 434
Postnr: 4180
kimcarlsen kimcarlsen

Hej

Mit nuværende forskingsselskab synes min præmie skal stige 15% fordi jeg sidste år havde en rørskade, som vi selv opdagede inden der skete ydeligere, så det var kun til dækning for at få en smed ud efter fyraften, samt noget gravearbejde. Det kunne have udviklet sig til vandskade og nyt køkkengulv osv. Det stod vist i 9k, men de mener så åbenbart at de ikke tjerne nok på mig. Og da jeg ringede for at få en forklaring sagde de bare at ja der kommer de stigninger og de var endda i det mindre. Men så må jeg jo ud at finde et andet selskab. Så er der nogen der kan anbefale nogen? Gerne hvor man har mere erfaring med dem end blot at betale til dem

Det er til landbrug (6,5ha) og alle forsikringer skal flyttes(indbo, ulykke og bil).

Mit nuværende(læs forhenværende) er Gjensidig.

AllanE
AllanE
Indlæg: 1471
Postnr: 2640
AllanE AllanE
Jeg ved ikke om der er særlige vilkår, når der er tale om landbrug. Det er der sikkert....Men ellers kan du jo prøve en af prissammenligning-siderne, f.eks. www.findforsikring.dk
Mvh. AllanE
kimcarlsen
kimcarlsen
Indlæg: 434
Postnr: 4180
kimcarlsen kimcarlsen Trådstarter
Ja der en del specielle ting de skal dække så det er ikke som en normal parcelhusforsikring, derfor er der en del selskaber der ikke tilbyder forsiking af landbrug Priserne er en ting, en anden ting er hvordan de behandler en som kunde, hvis man har brug for dem.
JørgenE
JørgenE
Indlæg: 2376
Postnr: 4040
JørgenE JørgenE
Vi havde for en del år siden en rørskade med store følgevirkninger (ca. 1 mill. kr.). Taksator var klar i mælet - alt skulle bare laves, og det blev det til vores meget store tilfredshed.
Vi var hos Codan, og der er vi fortsat, selvom vi måske kan få det billigere andre steder, men sådan en behandling glemmer man ikke, og det er pengene værd.
Mvh. JørgenE
ktm
ktm
Indlæg: 8665
Postnr: 4540
ktm ktm

"Vi var hos Codan"

Det var vi også, og første gang vi havde brug for forsikringen i de 30 år eller mere, vi havde været kunder, til en mindre lynnedslagsskade, 20-30.000 kr., jeg husker det ikke præcist længere, steg vores kasko på ejendommen fra ca 5 til 10 tusinde p.a.

Jeg ved ikke om de forestillede sig, at jeg havde nedkaldt lynet i vores installation for morskabs skyld???

Det blev jeg ked af og så flyttede vi til GF, der tog ejd. til ca. 4 tusinde p.a. og de fleste andre forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Men som jeg hørte i radion her til aften, så opfordres man jo ligefrem til at undersøge priser på forsikring, bank, realkredit osv med meget jævne mellemrum. Det er åbenbart ofte mere spændende for disse igler at rage nye kunder til sig, end at passe godt på de gamle.

Med venlig hilsen
ktm

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg Forbedret

 1. Forsikring, præmiestigning
  Over hækken (39 svar)
 2. spørgsmål ang forsikring
  Lav-Bil (11 svar)
 3. Stjålet cykler.
  Cykel (2 svar)
 4. Valg af ejerskifteforsikring til Bjælkehus
  Jura, reglementer og krav (10 svar)
 5. forsikringsselskab snyder
  Over hækken (11 svar)
 6. Skjult rørskade.
  Lav-Hus (21 svar)
 7. Godt forsikringsselskab???
  Over hækken (16 svar)
 8. Forsikringstyper
  Over hækken (5 svar)
 9. Rådforsikring - hvad ville I gøre?
  Lav-Hus (7 svar)
 10. Lovpligtig brandforsikring...
  Jura, reglementer og krav (18 svar)