Loft og vægge skal repareres og filt skal på

cloc
cloc
4 1620
 
Hej
 
På billedet ses 4 loft farver, noget tynd maling som er lavet for min 30 år siden og ja i rigtig dårlig stand. Så hvis du har en god cocktail til at kommer til et godt slutresultat, hvor filt lægges på til sidst, så har du en læser her. Væggene er sammen stand som loftet. Bortset for alle hullerne er de næsten helt lige og plane (så ingen genopretning). Jeg vil gerne give dem den bedste behandling og har en ide, men ville gerne få et frisk indspark. Der skal ingen gips på.
 
 
 
Og sådan er væggen, jeg vil ta af den filt/tapet (kald det hvad du vil) og nogle steder kan man se mursten/træ, det er en gammel lejlighed, jeg vil banke puds af hvor jeg kan banke/lytte at det ikke hæfter, det som hæfter havde jeg tænkt mig at lade være:
 
Vil gerne have et par råd med konkrete produkter hvis muligt. Jeg har engang set en maler spartle en helt væg med noget klister som jeg ikke ved hvad er og derefter filt på. Her blev der spartlet udover det hele, som var gammelt filt, puds og tapet i en rodet blanding. Resultatet blev faktisk imponerende godt. Hvad var det lige. Håber på et par tips.Mvh Claus

 

 
 

 


Biavler
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce

Hej Claus.

Jeg kan nu ikke forstå at du ikke vil have gips på de lofter..!? Det får du altså et rigtig godt resultat ud af, som samtidig er brændhæmmende og lydisolerende :-)

Det den maler brugte kunne være sandspartel..!? Hvis du ikke vil pudse det op med cement inden, så skal der ret meget sandspartel på væggen, hvor du banker pudsen af.

God arbejdslyst!

Mvh
Michael Haahr
Malermester


Malermester Michael Haahr


Web: www.maler-maling.dk

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. Glatte indvendige vægge
  Lav-Hus (4 svar)
 2. Maling af vægge og lofter
  Lav-Hus (2 svar)
 3. Kældervæg - udbedring
  Lav-Hus (4 svar)
 4. Spartelskinner/Hjørneprofiler til Leca elementer
  Lav-Hus (1 svar)
 5. Afmontere hængsel
  Lav-Hus (5 svar)
 6. Skævt gipsloft, hvordan?
  Lav-Hus (11 svar)
 7. Hvad er det der sider ude på mit hus?
  Lav-Hus (2 svar)
 8. Platon og isolering af ujævn kældervæg
  Lav-Hus (8 svar)
 9. Reperation af revne i murværk
  Lav-Hus (7 svar)
 10. Male tag?
  Lav-Hus (10 svar)

Sponsor på LDS

Malgodt.dk

Malgodt er en af de mest populære maler-butikker på nettet. Vi har et godt samarbejde med dem, som giver dig gode priser i webshoppen.

Se mere

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også