Tilslutning af gulvvarme til gl. etstregnsanlæg

Hej til jer derude 

Jeg står og skal tilslutte et gulvvarme system på omkring 9m2 og har lidt udfordringer med returledningen, da den skal samles med et gammelt etstregnsanlæg, og mit spørgsmål lyder. Må man lave en PEX samling til et 1/2 " sort rør som bliver støbt ind i betonen. Der er sat en shunt af til gulvvarmen og fremløbet kan laves uden samlinger, da den går i et 1/2" sort rør direkte fra varmeanlægget til shunten.

 

Med venlig hilsen

Flemming 


Flemming Petersen
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Vil du støbe samlingen ned? I såfald nej. Ingen skjulte samlinger.

Skrevet af <a href='https://www.lav-det-selv.dk/Medlemmer/Profil/userid/41099' class='af-profile-link'>vatnisse</a> på 09-07-2015 23:08
Vil du støbe samlingen ned? I såfald nej. Ingen skjulte samlinger.


Ja der bliver en skjult pexsamling til returrøret, da den bliver samlet med stuen. Ellers skulle den være under gulvet i stuen , så tænkte at det var bedre at støbe den ind i soklen til udestuen ?


Flemming Petersen
Det må man ikke, og det er en dårlig ide. Det vil typisk være der det bliver utæt, og så skal du hugge hele gulvet op. Plus du finder først ud af det når der virkelig er kommet meget vand ud i betonen. Den må heller ikke ligge under stuegulvet hvis du ikke kan komme til den.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis