Kan jeg genanvende gammel cementsokkel til hegn?

Hej Forum.

Jeg er flyttet i hus. Vores grund grænser op til en sti, hvorfra vi er afskærmet med et gammelt, totalt rådnet hegn. Hegnet står på en cementsokkel, med istøbte jernstolper (T-formede) som er rustede næsten fuldstændigt væk. Disse kan IKKE anvendes. Jeg har bestemt ikke mod på at fjerne hele cementsoklen (ikke mindst fordi den fortsætter sammenhængende ved en anden grund - så den ville skulle genskabes). 2 spørgsmål:

1) Kan jeg genanvende cementsoklen? Min umiddelbare plan er at vælte det gamle stakit, save jernstolperne af ved soklen og bore nye huller i soklen, hvori jeg ville fæstne nogle stolpefødder. Er det en brugbar løsning? Er der nogle stolpefødder der er egnet til dette? Hvad skal man fæstne dem med? Ny cementblanding? Findes der stolpefødder (har ikke kunne finde dem) som er selvforankrende i en allerede støbt cementsokkel? Altså som man kan "slå ned i" soklen? Tænker at de i så fald må være svære at få til at sidde præcist?

 

2) Hvad er fremgangsmåden, hvis man vil lave læidt kosmetiske reparationer på en sådan sokkel? Tror den er 70-80 år gammel, og den har skader visse steder.

 

Håber ovenstående er til at forstå. Ellers går jeg gerne ud og tager et par billeder)

Venlist.

Thomas.

Hej Forum. Jeg er flyttet i hus. Vores grund... Vis hele indlægget
21 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Fandt beslaget her
http://www.biltema.dk/da/Byggeri/Monteringsdele/Stolpesko/Stolpesko-TT-2000023548/

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis