kuldebroer/striber på loftet

Hej allesammen. Lige et spørgsmål som nok ersvært at svare på, men:

I et hus fra 1980, med gitterspær og gipslofter, har vi haft en taksator på besøg i anden anledning og han talte om kuldebroer og sorte striber på lofterne, der hvor gitterspæret leder kulden ned til gipsen - altså kuldebroer og efterfølgende sorte streger.

Han anbefalede at vi efterisolerer loftet, men det kommer til at koste mange penge i forhold til at vi overvejer at sælge indenfor de næste 3-5 år.

Loftet blev sidst malet i 2002 og så derfor nu ud som på billedet herunder. Striberne var altså 13 år undervejs - eller der gik hvert fald 13 år inden vi lagde mærke til dem - på grund af en ubetydelig utæthed i taget og en taksator.

 Vi har nu malet loftet igen, og nu kommer så spørgsmålet:

Hvor lang tid tager det inden der kommer en sort stribe igen, Der er 100 mm isolering, huset er 110 kvm og vi er meget (særdeles) gode til at lufte ud og ikke rygere.

Jeg ved det er et svært spørgsmål, da der jo er masser af individuelle kriterier, men kan vi slippe for at smide de penge ind i huset lige før et salg ville det jo være fedt.


Ole Bole
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Monstro du ikke kan tjene beløbet til en efterisolering hjem på de fem år via varmeregningen. Og dit hus vil formodentelig have en større salgsværdi efterfølgende. Er det i stedet ikke et spørgsmål om du overhovedet har råd at lade være med og efterisolere ???  


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Det skal da isoleres med det samme, jeg ville overhovedet ikke betænke mig. udgiften kan du spare på varmeregning ganske hurtigt, og salgsprisen stiger måske ikke, men du skræmmer da heller ikke mulige købere væk på grund af dårlig isolering.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Ejendomsmæglerne ser større og større efterspørgsel på huse med en bedre energimærkning. Så på et eller andet plan kommer det dig til gode ved salg, hvis ikke i salgspris, så i hvor hurtigt I får solgt.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Der matrialer for en 5000,- cirka og en weekendsarbejd hvis i gør det selv, hvilket må siges hurtigt kan tjenes hjem samt vil give bedre komfort

mvh
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også