Hej alle,
Ny på forumet og på jagt efter hjælp omkring valg af trægulv.
Vi er p.t. ved at renovere vores hus og får i den forbindelse et nyt stort køkken-alrum, der også hænger sammen med stuen. Her vil vi gerne have samme trægulv i alle tre rum, så det giver en sammenhængende og flot effekt.
Vi vil have et matlakeret massivt trægulv i ask eller eg, dvs. ingen laminat eller olieret gulv, og pga. gulvvarme skal gulvet lægges svømmende.
Det betyder så, at vi vil have trægulv i køkkenet, hvilket en mængde søgninger på nettet afslører sjældent er en perfekt kombination, men dog heller ikke umuligt hvis man passer godt på gulvet.
Nu kommer så spørgsmålene:
Vi kigger på gulve fra Timberman, Tarkett og Junckers og har umiddelbart svært ved at gennemskue den store forskel på dem udover at Junckers lægges med bøjler, mens de andre lægges med click-lock systemer. Nogen der har erfaring eller gode råd her?
Vi har ikke lagt os fast på plank eller parket, men hælder umiddelbart til det sidste. Har dette valg noget at sige ift. brug i køkkenet – er den ene løsning bedre end den anden?
Lakeringen af de tre mærkers gulve – hvordan adskiller den sig fra hinanden? De har naturligvis hver deres teknologi de benytter (Timberman har f.eks. ”Mathon lak” og Tarkett har ”Proteco lak&rdquo men hvad er forskellene?
Og endelig – er der andet vi bør være opmærksomme på ift. valg af gulv blandt disse tre mærker?
Takker på forhånd mange gange for hjælp og råd :-)