Lorte dag

For 1 måned siden bøvlede mig og en kammerat med at få hentet en opvaskemaskine. som et familiemedlem hvde fået i overskud, da den fulgte med hans nye lejlighed. Så vi fik båret den ned fra 2 sal, kørt hjem og bøvlet ned i kælderen! Kæft den er uhandy sådan en!!

I dag skulle dagen så være!
Det starte dårligt på jobbet som tømrer. Jeg får startet en brandalarm på en skole pga støv, som resultere i at brandvæsnet kommer susende med blå blink og hele molevitten. Av av av den var pinlig - og dyrt for den som skal betale...!

Nå jeg kommer endelig hjem og skal så til at ha kigget på den skide opvaskemaskinen. Vi får bakset den op i lejligheden på 2 (!) sal. Jeg får skåret soklen fri, så vi kan få den ind under bordpladen.
En ven kommer forbi og sætter det hele til. Dejligt!
Senere på aftenen skal vi da lige prøve maskinen! Den køre super godt og uden problemer - men lidt senere under opvaskningen, strømmer det ud med vand på gulvet!
Den er simpelthen utæt i en eller anden pakning foran!!!
Så ud med lortet, tørre vand op i en helveds fart, inden det giver gulvskader eller trænger ned til naboen (vi krydser fingre for st vi har været heldige!)

I morgen smider jeg fanme lortet ud på lossepladsen...

Ah en møg dag - Godt det er påskeferie nu!

Mvh. Christian M
 

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er da pænt af dig at rydde op ved familien.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik

Nej, det ville da være alt for besværligt at købe en ny, så skal du jo bære den gamle ned og den ny op. Reparer dog den gamle, så undgår du bøvlet. Vær nu glad for at du ikke blev i sengen, for statistikken siger, at der dør de fleste, og det ville vel have været værre.

 


fase

Skrevet af <a href='http://www.lav-det-selv.dk/Medlemmer/Profil/userid/24559' class='af-profile-link'>S. Fabrin</a> på 02-04-2015 00:39
<p>Nej, det ville da være alt for besværligt at købe en ny, så skal du jo bære den gamle ned og den ny op. Reparer dog den gamle, så undgår du bøvlet. Vær nu glad for at du ikke blev i sengen, for statistikken siger, at der dør de fleste, og det ville vel have været værre. <img src="/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013/emoticons/smile.gif" /><img src="/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013/emoticons/smile.gif" /><img src="/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013/emoticons/biggrin.gif" /></p>

<p> </p>


Men problemet er at jeg ikk 100 aner hvor vandet reelset kommer ud ? Jeg har læst på nettet, og kan læse mig frem til at det kan være svært at få den tæt igen. Jeg tør jo ikke at den smider vand igen ?

Mvh. Christian M
 

Du skriver den først smider vand lidt senere? Kunne det evt være hvis den pumper vand ud? Så kan man da indsnævre problemet lidt.


 

Hvad havde du i opvaskeren?

Jeg har for et par måneder siden købt en helt ny MIELE i den lokale skousen. De første par uger vaskede den helt perfekt, lige indtil en dag hvor den begynder at lyse. "Overløbsdimsen" er blevet aktiveret og det dryppede ud fra kanten ved lågen.

Jeg rodede med maskinen, havde den pillet helt ud og alt det der. Jeg blev sur og irriteret og ringede til skousen manden. Han fortalte så at det kunne være fordi at filteret var blevet stoppet. Alt blev skilt, renset, samlet igen. Jeg startede maskinen og den meldte fejl igen efter 5 minutter.

Så røg jeg på google og kom frem til dette via en amerikansk hjemmeside.

Det var fordi der havde været et fad eller lignende med hældning mod lågen, så kom der så meget tryk på at vandet at det pressede sig ud mellem pakningen og maskinen.

Det er langt fra sikkert at det er en dårlig pakning, det kan være at det er stillet forkert ind..

Det lyder dumt, men jeg har ikke haft problemer siden 

 

 


Mvh Mærsk

Ej jeg hader også bare de dage... Og så går alt bare galt på en gang.... Det er så typisk!!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis