polering af bil

Hej

Jeg skal til og have poleret min bil, men det er 10 år siden jeg sidst har poleret bil (har skiftet bil i stedet for).  Jeg vil gøre det med maskin ( skulder arm kan ikke holde til og gøre gået i hånden) den har lidt vaskeridser men generelt er den ikke hårdt ramt.

Hvad skal jeg bruge af polermidler, "rids fjerner ",  forsegler. Jeg kiggede på det sæt fra 3M men det er for dyrt, så den udelukkede jeg. Hvad foreslår i.

 


J.A.
Det løser vi....
14 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
det er metal lak, håber der er en der kan hjælpe.

J.A.
Det løser vi....
jeg håndpolerede min gamle bil, fra mat hvid til skinnende hvid, det var godt nok hårdt, jeg brugte slipol, der findes også noget der er lidt mildere der hedder slipoline. Det virker men man skal passe lidt på, jeg har ikke prøvet det med maskine så det kan være den er hurtigt gennem lakken

http://www.thansen.dk/soeg/?q=slipol

Hvis poleringen skal være perfekt, så er der kun én vej, og det er med en rigtig poleringsmaskine med de rigtige polerings puder og forskellige poleringsmidler, men det er de færreste der har alt udstyret. Alternativt vil jeg også anbefale et produkt som Slipol, men for at få en flot finish, skal du bruge et "slut" poleringsmidel efter det grove Slipol.

Købte noget med i Biltema, det er supernemt at bruge.

Og meget drøj, har kun brugt ca. en 1/5 del til en' polering af en Seat Mii.

Og billigt er det også.

Om det også kan fås til metallak, ved jeg ikke, men er da værd at undersøge.

Er på ingen måde proff. udi at polere bil, så langt fra, en gald amatør vil jeg kalde det.

Og var godt tilfreds med resultatet, set i forhold til indsats og pris.

Man kan jo få en proff. til at lave det, der er/var noget der hed ditec lak polering og konservering men det kostede mange penge husker jeg, så der' sprang jeg altså over.


Må jeg på min vanlige vis takke på forhånd for et eller nogle svar?
Med venlig hilsen 
maskinsnedker. (emeritus)

Den korteste vej mellem mennesker er et smil.

Jeg kan varmt anbefale polerprodukterne fra 3M, de er nemme at arbejde med, og gode til polermaskinen. de er utrolig drøje i brug + de kommer i 1 liter.

Jeg er ikke den store tilhænger af Slipol og Slipoline, jeg synes de er besværlige at bruge, og de dur slet ikke til maskinpolering, da de er for "tynde" i det.
Skal der bruges polermaskine, sværger jeg til sådan en type (har selv en Makita) dog bruger jeg skumpuder...

 

Annonce
Er der nogen af jer der kender det fra. Poorboys eller karma de sælger det ved bilvask.nu, det er stadigvæk en halvdyr prisklasse men ikke der oppe hvor 3M er og det ser da rimelig professionel ud jeg fandt denne guide http://www.bilpleje.nu/bil-polering-guide/ det ser da fornuftig ud, slipol har jeg aldrig været stor fan af til større projekter for det er noget plader værk.

J.A.
Det løser vi....
Jeg har også hørt Turtle nano skulle være udmærket, de sælger det ved t-hansen.
Autoglym kan vi købe billiger igennem arbejdet, men hvad der er hvad, i det omfattende program ved jeg ikke for der er mange ting på hjemmesiden, og det står på udenbys og det er ikke min stærke side når det skal læses.

J.A.
Det løser vi....
Turtle plejer at lave nogle fornuftige produkter, til en ok pris. Samt de er brugervenlige, og nemme at bruge.

Fatter ikke nogle bruger Slipol og Slipoline frivilligt, kors hvor har jeg poleret mange biler med det L***, da jeg for mange år siden stod i lære som automekaniker.
Je_ns hvis du ser turtele produkter hvis du ser her http://www.thansen.dk/bil/bilpleje/n1200297318/ kan du så se hvad de har til og fjerne små ridser hvor der er lidt korn i.
Jeg er oprindelig uddannet bygningsmaler lidt havde vi da om metal Slipol er kun noget jeg vil bruge hvis jeg har et meget lille sted med eks. flyverust ellers gider jeg ikke

J.A.
Det løser vi....
Prøv og kontakte Jane & Chris hos [code]www.bilvoks.dk[/code] de kan helt sikkert guide til den rigtige løsning & produktvalg <img src='/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013//emoticons/smile.gif' align="absmiddle" border="0" class="afEmoticon" />

Mvh Kim


Der er yderligere 4 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis