polering af bil

Hej

Jeg skal til og have poleret min bil, men det er 10 år siden jeg sidst har poleret bil (har skiftet bil i stedet for).  Jeg vil gøre det med maskin ( skulder arm kan ikke holde til og gøre gået i hånden) den har lidt vaskeridser men generelt er den ikke hårdt ramt.

Hvad skal jeg bruge af polermidler, "rids fjerner ",  forsegler. Jeg kiggede på det sæt fra 3M men det er for dyrt, så den udelukkede jeg. Hvad foreslår i.

 


J.A.
Det løser vi....
Hej Jeg skal til og have poleret min bil, men... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg har poleret bil med Poorboys købt på bilvask.nu og jeg har fået et rigtig godt resultat, og det er nem og arbejde med. så det kan anbefales, og jeg brugte denne guide http://www.bilpleje.nu/bil-polering-guide/

J.A.
Det løser vi....
Hvis du vil maskinpolere og det skal være godt så køb Karma produkterne hos bilpleje.nu. Så får du noget professionelt og ikke det man køber hos diverse autotilbehørsbikse, Biltema, Bilka osv.

Alternativt kan du også handle i england hos http://www.cleanyourcar.co.uk, der er det engelske modstykke til bilpleje.nu.

Hvis du er nybegynder skal du bestemt ikke bruge en polermaskine af den type (rotary) der er vist længere oppe. Der er for stor risiko for at ødelægge lakken. Læs på bilpleje.nu om de forskellige maskintyper, hvor du så vil opdage, at du skal have fat i en dual-action model frem for en rotary-model. Guiden er her: http://www.bilpleje.nu/polermaskine/

Maskinen kan fås billigere i england hos http://www.cleanyourcar.co.uk. Se efter modellen DAS-6 http://www.cleanyourcar.co.uk/polishing-machines/das-6-pro-dual-action-polisher/das-6-pro-dual-action-polisher/prod_673.html. Eller i et "sæt" http://www.cleanyourcar.co.uk/polishing-machines/das-6-pro-dual-action-polisher/das-6-pro-meguiars-hex-logic-kit/prod_1212.html

Vær også opmærksom på at en rigtig god og holdbar bilpolering tager tid. Ca 1-1 1/2 dag for en bil i familieklassen. Og omfatter:

Bilvask og evt. affedtning
Brug af Claybar (fjerne asfalt, flyverust mv)
Vask igen
Polering med grov polermiddel (hvis meget medtaget)
Polering med mellem polermiddel
Polering med fin polermiddel
Lakforsegling
Voks (tidligst dagen efter lakforseglingen)

Der er guides til det hele på bilpleje.nu.

Jeg betalte mig fra det i Esbjerg, nede på havnen ved auto lakøren dernede, kan man også købe bil polering og indvendig rengøring af slæden.

Jeg smed 4000 for en lak-forsegling/polering, indvendig rengøring, sæde rens (det ene sæde var der væltet en kop varm kakao i), og rengøring af instrumentbræt m.m.
Jeg har en Dacia Lodgy 7-sæder.

 

Da jeg for år tilbage arbejde med klargøring af biler, brugte vi 3m produkterne, og en polermaskine af den type je_ns viser.
Det koster lidt at gøre med det grej, men det er pengene værd.
Det der ofte driller folk ved maskin polering er at de får kørt skiven og bilen tør, hvilket undgås blot med nogle dråber vand.

Dual action maskinerne har jeg også prøvet, det er ganske udemærket sådanne excenterslibere ;-)

Mvh
Martin

Cand alt. med speciale i det jeg finder spændende.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis