Selvnivelerende spartelmasse nivelerer ikke...

Hej.

jeg er igang med en større renovation. Har isoleret og støbt gulv og skal nu have rettet "det sidste" af inden jeg kan få gulv på (20mm masiv eg, lagt flydende). Forskriften siger 2mm (på 2m retholt), og vi er tæt på, men bare for at være sikker vil jeg gerne tættere endnu - derfor selvnivelerende.

Jeg har taget toppende med slibekob og forsøgte mig igår med de første rum.

Men jeg syntes simpelthen ikke det bliver fladt nok (målt med 3m. retholdt er der stadig synlige lunker. Så kære forum: Hvad gør jeg galt?

Min første tilgang var at ligge med retholt for at finde de lunker der måtte være. Lunkerne primede jeg med det samme for på den måde at kunne udse mig de lave områder. Men vender man retteskinnen den ene vej er der lunke her, vender man det den anden vej er der lunke der... til sidste var hele gulvet primet. Så langt så godt.

Blandede Alfix selvnivelerende gulvspartelmasse (ja jeg brugte rent vand i forskrevne mængder) og hælte det på gulvet. For at være sikker på at det kom alle vegne  og lagde sig jævnt fordelte jeg første med spartel og siden med 2m. retskinne (vidst nok tiltænkt spartel/glitning). Faens arbejde at få det pænt! Men ok blev det da til sidst

Nå men som sagt - der er nu selvniveleret over hele fladen, men alligevel er det ikke Fladt. Ser ud til at der praktisk talt ikke er sket en skid ifht før.

Jeg skal videre med stue og køkken (ca. 30/35m2 og vil sku gerne have at det lykkes i første ryk.

Ja jeg kunne ringe efter en gulvmand, men jeg agter at gøre det selv.

Så - er der nogen bud på hvordan jeg får det HELT fladt?

Ser at pigrulle anbefalles, men det er vidst mest til at få en glat overflade - Det lykkedes nogenlunde uden, og jeg er egentligt mere interesseret i FLAT end GLAT.

 

 

Hej. jeg er igang med en større renovation. Har... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Dobbeltpost.

Indehaver af firmaet KV Sikring. Jeg sælger og installerer tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol til private og erhverv. Jeg er bl.a. forhandler af Jablotron. Se mere på www.kvsikring.dk

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på spartelmasse og maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også