Pesto til hele vinteren?

Jeg har store mængder af basilikum i haven, samtidig med at vi elsker pesto. Nu er mit spørgsmål bare, kan man lave sig en store mængde pesto og fryse det ned i små portioner, og på den måde tø' lidt sommerportioner op i løbet af vinteren. :?:
Håber der er nogen der kan hjælpe.
Mvh Tor

Mvh Tor
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej smile


Pesto egner sig ikke til nedfrysning, men du kan sagtens fryse basillikum ned, så du kan lave pestoen hen ad vejen.

Husk at lave flere varianter med; soltørrede tomater, oliven, pinje osv.

Mvh ThomasB
Jo den mister klart farve..

Men smagen holder vist helt fint.

MVH Njord
Hej smile


Nej, det bliver fint. (lidt mindre grønt)
Det ville det også bliver hvis i frøs selve pestoen ned.
Vi fryser persille, timian, basil osv ned, som vi kan bruge om vinteren. (og andre køkkenhave planter og grøntsager)



Mvh ThomasB

Nej du kan ikke fryse pesto ned på den måde. Når olivenolien i pestoen fryser, så
"gryner" den.

Se eventuelt gode opskrifter med pesto på min hjemmeside.
Venlig hilsen Jan

www.rusticana.dk

 
Og Jan - det er normalt ikke god tone på sitet at linke til eget firma i teksten. Der må gerne være et link i din underskrift.

Bare så der ikke er nogen der bliver sure...

Green

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis